ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χωρίς Κούντε και Τζαβέλλα στη Λεωφόρο

Ο Κούντε στο Ατρόμητος - ΟΦΗ
Ο Κούντε στο Ατρόμητος - ΟΦΗ ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό (24/01, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (24/01, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) στο γήπεδο της Λεωφόρου για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη (23/1) την προετοιμασία τους και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας για αποφόρτιση, ο Κυριάκος Κιβρακίδης, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ ο Ίλιτς δεν υπολογίζει ούτε στον Πιέρ Κούντε, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τζοβάρας ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ