MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις

Roma's Chris Smalling, right, challenges for the ball with Leverkusen's Florian Wirtz during the Europa League semifinal first leg soccer match between Roma and Bayer Leverkusen at Rome's Olympic Stadium, Italy, Thursday, May 2, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Κρις Σμόλινγκ με τον Φλοριάν Βιρτζ @ 2024 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Οι ευρωπαϊκοί ημιτελικοί μπαίνουν στην τελική ευθεία, καθώς εκτός από τον Ολυμπιακό στη μάχη μπαίνουν και οι φιναλίστ του Europa League στους "4". Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων.

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Πέμπτη του Πάσχα (9/5) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια για το Europa League και το Conference League.

Πλην του Ολυμπιακού που φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στη μάχη ρίχνονται και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Europa League την ίδια ώρα με τους Πειραιώτες. Η Λεβερκούζεν έχει το προβάδισμα για το ένα εισιτήριο του τελικού, ενώ ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της Αταλάντα και της Μαρσέιγ είναι σε ισορροπία.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση της Athens Kallithea με τα Χανιά στο Ελ Πάσο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τουλάχιστον την ισοπαλία για να προβιβαστούν στη Stoiximan Super League.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της ημέρας

  • 16:00 Super League 2: Athens Kallithea - Χανιά / ACTION 24
  • 19:30 European Football Show Λεπτό προς Λεπτό / COSMOTE Sport 1
  • 22:00 Conference League: Ολυμπιακός - Άστον Βίλα / COSMOTE Sport 2
  • 22:00 Europa League: Αταλάντα - Μαρσέιγ / COSMOTE Sport 5
  • 22:00 Europa League: Λεβερκούζεν - Ρόμα / COSMOTE Sport 3
  • 22:00 League Two: ΜΚ Ντονς - Κρόουλι / COSMOTE Sport 7
TAGS MEDIA EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΡΟΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ