CONFERENCE LEAGUE

Άστον Βίλα: Διαθέσιμος ο Μαρτίνες για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Aston Villa's goalkeeper Emiliano Martinez celebrates after Aston Villa's John McGinn scored his side's second goal during the Europa Conference League quarter final first leg soccer match between Aston Villa and Lille at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's goalkeeper Emiliano Martinez celebrates after Aston Villa's John McGinn scored his side's second goal during the Europa Conference League quarter final first leg soccer match between Aston Villa and Lille at Villa Park in Birmingham, England, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα είναι στη διάθεση του Έμερι για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο.

Την Πέμπτη (9/5, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άστον Βίλα στη ρεβάνς του 4-2 στην Αγγλία και την Τετάρτη η αγγλική ομάδα αναμένεται να πετάξει για Αθήνα.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον αν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή ή όχι και να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έμερι είχε σημειώσει πως ο Αργεντινός θα ήταν κανονικά στη διάθεση του αλλά από την άλλη δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Μπράιτον, όπου η Άστον Βίλα ηττήθηκε 1-0.

Στη διάρκεια της Δευτέρας (6/5) όμως υπήρξε ένα ποστάρισμα ενός εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων στην Αργεντινή που σημείωσε πως ο Μαρτίνες είναι έτοιμος, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και την Πέμπτη θα αγωνιστεί κανονικά.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ