ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μιριτέλο

Ο Μιριτέλο με τη φανέλα του Αστέρα
Ο Μιριτέλο με τη φανέλα του Αστέρα ASTERAS FC

Παίκτης του Αστέρα είναι από τη Δευτέρα (31/7) ο Χουάν Μπατίστα Μιριτέλο, με τους Αρκάδες να πληρώνουν τον δανεισμό του από την Ντεφένσα.

Ο Αστέρας ανακοίνωσε τη Δευτέρα (31/7) την απόκτηση του Χουάν Μπατίστα Μιριτέλο. Οι Αρκάδες πλήρωσαν τον δανεισμό του από την Ντεφένσα και πλέον θα αγωνίζεται με την ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Bautista Miritello. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέκτησε τον ποδοσφαιριστή πληρώνοντας τον δανεισμό του από την ομάδα της Αργεντινής, Defensa y Justicia και έχοντας οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024.

Ο Juan Miritello γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Luján της Αργεντινής και αγωνίζεται ως επιθετικός. Καλωσορίζουμε τον Juan Miritello στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Defensa y Justicia 15 (3)

Flandria 5

Talleres Remedios 29 (10)

San Martín Tucumán 33 (12)

ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μπορώ σίγουρα να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι προετοιμασμένος για αυτό το βήμα. Θέλω να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση που με επέλεξαν και για την προσπάθεια που έκαναν για να έρθω στην ομάδα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ