ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς τους Αλί Μπαμπά, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Μουνάφο και Τιλίκα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αντριάν Ριέρα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στη Super League Interwetten
Ο Αντριάν Ριέρα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στη Super League Interwetten PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/9) κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους Αλί Μπαμπά, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Μουνάφο και Τιλίκα να μην συμπεριλαμβάνονται σε αυτή για ακόμα ένα ματς.

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό (26/9, 16:00, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Μίλαν Ράσταβατς να κάνει γνωστή το Σάββατο (25/9) την αποστολή των Αρκάδων.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει ούτε για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους στους Αλί Μπαμπά, Αντριάν Ριέρα, Ματίας Ιγκλέσιας, Χουάν Μουνάφο και Λέο Τιλίκα, με τους πέντε παίκτες να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και ως εκ τούτου να μένουν εκτός αποστολής για ακόμα ένα ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Ανζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Καπίγια, Σανταφέ, Γκόμες, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ