STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 3-4 πεν (2-2 κ.δ.): Τρίτη θέση για τον ΠΑΣ σε φιλικό που τα είχε όλα

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν στο φιλικό με τον Αστέρα | 9 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν στο φιλικό με τον Αστέρα | 9 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 4-3 του Αστέρα στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια) στο τουρνουά "Φλόγα" που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό και κατέκτησε την τρίτη θέση σε ένα ματς όπου οι δύο προπονητές μπόρεσαν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε ένα ματς με τέσσερα γκολ στην κανονική διάρκεια και το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Αστέρα στην πρώτη, έστω και φιλική αναμέτρηση του Στάικου με αντίπαλο τον Μεταξά, των δύο πρώην συνεργαστών στην ομάδα της Ηπείρου με τον ΠΑΣ να κατακτά την 3η θέση στο τουρνουά "Φλόγα" που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΠΑΣ επικράτησε 4-3 στα πέναλτι με το ματς μετά τα 90 λεπτά να λήγει ισόπαλο 2-2 με τους δύο τεχνικούς να βλέπουν αρκετά πράγματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με κεφαλιά του Εραμούσπε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα στο 13'. Στο 38' ο Κιάκος βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ηπείρου πήρε ξανά το προβάδισμα στο 50' όταν ο Ροσέρο πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στον Μπαγκαλιάνη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 87' ήρθε ο Ρεγκίς να κάνει το 2-2 καθώς ξέφυγε από τον Εραμούσπε και νίκησε τον Αθανασίου στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Εκεί ποιοι εύστοχοι ήταν οι Γιαννιώτες που νίκησαν με 4-3 και πήραν την 3η θέση του τουρνουά.

Η διαδικασία των πέναλτι

  1. Ρεγκίς δοκάρι
  2. Εραμούσπε απέκρουσε ο Τσιφτσής
  3. Μπενίτο γκολ
  4. Ροσέρο γκολ
  5. Ιγκλέσιας απέκρουσε ο Αθανασίου
  6. Πήλιος γκολ
  7. Αντζουλάς γκολ
  8. Μπιλμπάο γκολ
  9. Γκαρσία γκολ
  10. Μπαγκαλιάνης γκολ

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

Στον πάγκο οι Σγουρής, Αλάγκμπε, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά, Κρέσπι, Μπενίτο.

ΠΑΣ Γιαννινα (Στάικος): Πρίορ, Μπιλμπάο, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ριένστρα, Σόρια, Ροσέρο, Παμλίδης.

Στον πάγκο οι Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Κύρκος, Λώλης Αλ., Ποζνάνσκι, Τσαβός, Πήλιος, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Ρίζος, Λιάσος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ