ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αρθροσκόπηση ο Κονέ

Αρθροσκόπηση ο Κονέ
INTIME SPORTS

Εκτός δράσης για αρκετό διάστημα θα μείνει ο Ισμαέλ Κονέ, καθώς ο παίκτης του Αγροτικού Αστέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Με τρεις ακόμη απουσίες οι "πράσινοι" κόντρα στην Ηλιούπολη

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Αγροτικός Αστέρας στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ηλιούπολη στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των "πρασίνων" Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Οι τρεις απουσίες είναι λόγω τιμωρίας, καθώς κάρτες έχουν συμπληρώσει οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τσουκαλίδης και Παναγιώτης Τσούκλης. Όσον αφορά την τέταρτη αποσία αυτή είναι ο Ισμαέλ Κονέ, ο οποίος εξετάστηκε από τον γιατρό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Από εκεί και πέρα, στον Αγροτικό Αστέρα θέλουν στο προσεχές ματς να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα των τελευταίων αγωνιστικών. Για τον λόγο αυτό μετά το τέλος της προπόνησης, ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε στους παίκτες του και υπογράμμισε την αναγκαιότητα ύπαρξης συλλογικού πνεύματος, απόλυτης συγκέντρωσης και προσπάθειας, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ