ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Τέλος το Κόπα Άφρικα για τον Ομπαμεγιάνγκ μετά το πρόβλημα στην καρδιά

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι © 2021 ADAM DAVY / AP IMAGES

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά αφού νόσησε από κορονοϊό, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αποστολή της Γκαμπόν και το Κόπα Άφρικα για να επιστρέψει στην Άρσεναλ και να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Η συμμετοχή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο Κόπα Άφρικα διακόπηκε πρόωρα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, που αποκόμισε έχοντας νοσήσει από κορονοϊό το τελευταίο διάστημα.

Ο 32χρονος επιθετικός μάλιστα, έμεινε εκτός αποστολής της Γκαμπόν για το ματς με την Γκάνα για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της διοργάνωσης όπως και οι Λεμινά και Μεγιέ, αμφότεροι για τον ίδιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (17/1) ο επιθετικός της Άρσεναλ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και να επιστρέψει στο Λονδίνο, ώστε να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις και να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του.

"Από την Κυριακή (16/1), πάρθηκε η απόφαση να τον στείλουμε πίσω στην Άρσεναλ. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε την κατάσταση της υγείας του εδώ (στο Καμερούν), δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε την παθολογία του Covid εδώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκαμπόν, Πατρίς Νεβέου στο GOAL, αναφερόμενος στον Ομπαμεγιάγνκ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ