ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Πρόβλημα στην καρδιά άφησε τον Ομπαμεγιάνγκ εκτός αποστολής της Γκαμπόν

Ο Πιερ Εμερίκ  Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Γκαμπόν σε ματς κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο | 18 Ιανουαρίου 2017
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Γκαμπόν σε ματς κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο | 18 Ιανουαρίου 2017 @2017 SUNDAY ALAMBA/AP IMAGES

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έμεινε εκτός αποστολής της Γκαμπόν για το ματς με την Γκάνα, όπως και οι Λεμινά και Μεγιέ, με τους τρεις παίκτες να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κάρδιά τους έχοντας νοσήσει με κορονοϊό.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Γκάνα μένοντας εκτός αποστολής όπως και οι Λεμινά και Μεγιέ και ο λόγος του αποκλεισμού τους από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Copa Africa προκαλεί ανησυχία.

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της εθνικής ομάδας της Γκαμπόν, και οι τρεις παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι λόγω κάποιων μικρών προβλημάτων στην καρδιά, που τα απεκόμισαν έχοντας νοσήσει από κορονοϊό το τελευταίο διάστημα.

"Οι εξετάσεις έδειχναν καρδιακές βλάβες. Η CAF δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο", ανέφερε χαρακτηριστικά η ομοσπονδία της χώρας, με τον φορ της Άρσεναλ να έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό λίγο αφότου έφτασε στον Καμερούν για λογαριασμό της εθνικής ομάδας της χώρας του.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ