ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Σκέψεις για αντικατάσταση του Έμερι

Arsenal's head coach Unai Emery gives instructions during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at Bramall Lane in Sheffield, England, Monday, Oct. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's head coach Unai Emery gives instructions during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at Bramall Lane in Sheffield, England, Monday, Oct. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να νικήσει την προτελευταία Σαουθάμπτον και την επόμενη κιόλας τ' όνομα του Έμερι κρεμάστηκε στα μανταλάκια των αγγλικών εφημερίδων. Σκέψεις στους Κανονιέρηδες για αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού.

Υπό πίεση στην Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι. Οι Κανονιέρηδες απέτυχαν να νικήσουν την προτελευταία Σαουθάμπτον, οι φίλαθλοι γκρινιάζουν και σύμφωνα με την Daily Mail υπάρχει κόσμος στη διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας που θεωρεί σωστό ν' απομακρυνθεί ο Ισπανός από τον πάγκο.

Βέβαια, μερίδα από τη διοίκηση της Άρσεναλ τάσσεται κατά της απόλυσης του Έμερι, θεωρώντας πως πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου για να καταφέρει να μετουσιώσει σε πράξη τις ιδέες του για μεταμόρφωση της ομάδας. Τα αγγλικά ΜΜΕ, πάντως, κάνουν ήδη παιχνίδι με πιθανούς διαδόχους.

Σε πρώτη φάση, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι Κανονιέρηδες στόχευαν στον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά τους πρόλαβε η Τότεναμ. Όσον αφορά στους πιθανούς αντικαταστάτες του Έμερι, πάντα παίζει ψηλά τ' όνομα του Αρτέτα ο οποίος όμως στο παρελθόν είχε πει "όχι" στο ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Βενγκέρ, αποφασίζοντας να παραμείνει στην Σίτι ως βοηθός του Γκουαρδιόλα.

Από εκεί και πέρα, ψηλά στη σχετικά λίστα φέρεται να είναι ο Αλέγκρι. Ο Ιταλός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αλλά τ' όνομά του έχει συνδεθεί με την Νάπολι, αφού και στο ιταλικό κλαμπ έχουν στενέψει τα περιθώρια για παραμονή του Κάρλο Αντσελότι. Τέλος, και όπως είναι λογικό στο κάδρο υπάρχει και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός είναι αουτσάιντερ, καθόσον στην Άρσεναλ -και σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους δημοσιογράφους- θεωρούν ότι το παρελθόν του στην Τότεναμ, ίσως να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια που θα κάνουν για να τον προσεγγίσουν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ