ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο παθιασμένος πανηγυρισμός του Ζιντσένκο για το νικητήριο γκολ του Σακά κόντρα στην Λίβερπουλ

Άρσεναλ: Ο παθιασμένος πανηγυρισμός του Ζιντσένκο για το νικητήριο γκολ του Σακά κόντρα στην Λίβερπουλ
PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο έμεινε εκτός μάχης από το Άρσεναλ - Λίβερπουλ όντας τραυματίας όμως έζησε έντονα το ματς, με ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας να τον απαθανατίζει να πανηγυρίζει έξαλλα στις εξέδρες το νικητήριο γκολ του Σακά.

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο ήταν βασικός για την Άρσεναλ στο ντέρμπι του βορείου Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ, όμως το βράδυ της Κυριακής (09/10) τέθηκε εκτός μάχης από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, λόγω τραυματισμού, γεγονός που τον υποχρέωσε να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του "Έμιρεϊτς" το εν λόγω ματς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Ωστόσο, ο Μικέλ Αρτέτα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό αποτυπώθηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για την ακρίβεια, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας να δείχνει τον Ουκρανό αριστερό μπακ να πανηγυρίζει σαν τρελός στις εξέδρες το εύστοχο πέναλτι του Σακά στο 76ο λεπτό, με το οποίο οι κανονιέρηδες έκαναν το 3-2 επί των ρεντς και σφράγισαν τη σημαντική νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φινάλε του ματς βρήκε τον πανευτυχή Ζιντσένκο να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και μεταξύ άλλων να βγάζει φωτογραφίες με δύο θρυλικές μορφές του συλλόγου: τους Τόνι Άνταμς και Ντέιβιντ Σίμαν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ