ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα περικυκλώθηκε από φίλους των gunners που του ζήτησαν να φύγει από την ομάδα

Ο Μικέλ Αρτέτα σε αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στην Φούλαμ για την Premier League | 18 Απριλίου 2021
Ο Μικέλ Αρτέτα σε αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στην Φούλαμ για την Premier League | 18 Απριλίου 2021 @2021 FACUNDO ARRIZABALAGA/POOL VIA AP IMAGES

Η ήττα με κάτω τα χέρια από την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι και οι μηδέν βαθμοί μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν κάνει βαρύ το κλίμα για τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ, με οπαδούς να τον πλησιάζουν και να του ζητούν να αποχωρήσει άμεσα.

Η αρχή της φετινής σεζόν δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για την Άρσεναλ. Για την ακρίβεια μόνο ως εφιαλτική μπορεί να περιγραφεί μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές της Premier League αφού μετά την κατραπακιά από την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ στην πρεμιέρα (0-2 εκτός έδρας) ακολούθησε και η εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Τσέλσι στο δεύτερο διαδοχικό λονδρέζικο ντέρμπι.

Μάλιστα, η αίσθηση που έδωσε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα την Κυριακή (22/8) ήταν πως απέχει έτη φωτός από εκείνη του Τούχελ και πολύ δύσκολα μπορεί να ελπίζει στην είσοδο στην πρώτη τετράδα, κάτι που είναι αβάσταχτο για τους οπαδούς από τη στιγμή που βλέπουν φέτος την ομάδα τους εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 1996.

Αν δε σε όλα αυτά συνυπολογιστεί το γεγονός πως η Άρσεναλ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της στην κορυφαία κατηγορία στα 118 χρόνια ιστορία της, μάλλον δικαιολογούνται οι αντιδράσεις στο φινάλε του αγώνα με την Τσέλσι.

Πρώτα τα άκουσαν οι παίκτες, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να αποδοκιμάζει έντονα τη στιγμή που εκείνοι αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο ενώ λίγη ώρα αργότερα έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων και ο Μικέλ Αρτέτα.

Συγκεκριμένα, κάποιοι φίλοι της ομάδας του Βορείου Λονδίνου εντόπισαν τον Ισπανό την ώρα που αποχωρούσε από το Emirates και περικύκλωσαν με ειρηνικές διαθέσεις το αυτοκίνητό του, με αρκετούς να του ζητούν να τους κάνει τη χάρα και να αποχωρήσει άμεσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αρτέτα από την πλευρά του δεν απάντησε και χρησιμοποίησε με διακριτικο τρόπο την κόρνα του αμαξιού του για να τους ζητήσει να παραμερίσουν και να φύγει, με το εν λόγω video να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Υπενθυμίζεται πως ο ανηφορικός δρόμος που έχει να διαβεί η Άρσεναλ συνεχίζεται και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τους Λονδρέζους να καλούνται να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Σίτι στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ