APERTURA

"Αρπαχτή" στην Σαουδική Αραβία ο Μοντενέγκρο

"Αρπαχτή" στην Σαουδική Αραβία ο Μοντενέγκρο
μοντενέγκρο

Ο αρχηγός της Ιντεπεντιέντε, Ντάνιελ Μοντενέγκρο, παραδέχτηκε πως είναι πιθανόν να αγωνιστεί σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για έναν μήνα ως δανεικός

Ο αρχηγός του αργεντίνικου συλλόγου, κάνει εξαιρετική χρονιά και συνθέτει συνήθως το επιθετικό δύδιμο με τον Λιονέλ Νούνιες, ενώ ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα τον είχε καλέσει στην τελευταία αποστολή της εθνικής Αργεντινής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες σύλλογος από την Σαουδική Αραβία έχει κάνει ανεπίσημη πρόταση δανεισμού για έναν μήνα με οικονομικά δεδομένα που δεν μπορείς εύκολα να αρνηθείς.

"Δεν το έχω αναλύσει και πολύ, περιμένω μέχρι να επισημοποιηθεί. Το ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά δεν έχει να κάνει σε καμία περιπτωση με τον προπονητή, ο ιδιοκτήτης του συλλογου με έχει δει να παίζω. Θα πρέπει να περιμένω να δω τι θα γίνει, αλλά η πρόταση πρέπει να είναι καλή για όλους", τόνισε μετά την σημερινή προπόνηση ο διεθνής άσος.

Ο πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε, Χούλιο Κομπαράδα, ανέφερε από την πλευρά του: "Εάν τα πάντα είναι καλά, για τον παίκτη, τον σύλλογο και τον προπονητή, τότε θα ήταν μία περίπτωση που θα άξιζε. Αλλά προς το παρών τίποτα δεν έχει αποφασιστεί".




TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ