ΑΡΗΣ

Άρης: Εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη η Μακάμπι, θα προπονηθεί στην Τούμπα

Οι παίκτες της Μακάμπι κάνουν ζέσταμα πριν το παιχνίδι με τον Άρη
Οι παίκτες της Μακάμπι κάνουν ζέσταμα πριν το παιχνίδι με τον Άρη INTIME

Εντός της Δευτέρας (8/8) αναμένεται η άφιξη της αποστολής της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ρεβάνς με τον Άρη στο πλαίσιο του Conference League και την Τρίτη (9/8) θα προπονηθεί στην Τούμπα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται εντός της Δευτέρας (8/8) η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της ρεβάνς με τον Άρη (11/8, 21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Κλ. Βικελίδης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αρχικά, η αποστολή είχε προγραμματιστεί να φτάσει στη χώρα μας την παραμονή του αγώνα, δηλαδή την Τετάρτη (10/8). Η αιτία που οδήγησε στην αλλαγή των πλάνων της ισραηλινής ομάδας ήταν η αδυναμία να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις υπό φυσιολογικές συνθήκες λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή Walla, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την προετοιμασία της ομάδας, καθώς λόγω του Βλάνταν Ίβιτς και του Τζακ Αγγελίδη θα μπορέσει να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης (10/8) θα γίνει στο Βικελίδης.

"Οι Τζακ Αγγελίδης και Βλάνταν Ίβιτς στο παρελθόν εργάστηκαν στον ΠΑΟΚ, οπότε η Μακάμπι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα στην οργάνωση των προπονήσεων", αναφέρει το δημοσίευμα.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ