ΑΡΗΣ

Άρης: Οι κωλοτούμπες του Καμαρά και η ανυπομονησία του Ιτούρμπε να μπει στο γήπεδο

Ο Καμαρά πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη κάνοντας κωλοτούμπες
Ο Καμαρά πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη κάνοντας κωλοτούμπες INTIME

Ο Άρης δημοσίευσε την παρακάμερα από τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε με 4-1, με τις κωλοτούμπες του Καμαρά μετά το γκολ που πέτυχε και την ανυπομονησία του Ιτούρμπε να παίξει μπροστά από τους φίλους των Κίτρινων να είναι τα στιγμιότυπα του αγώνα που ξεχώρισαν.

Ο Άρης επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1 σε φιλική αναμέτρηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Καμαρά και Ιτούρμπε να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα των Κίτρινων.

Ενόψει της έναρξης της φετινής Super League Interwetter, ο Άρης παρουσίασε καλά στοιχεία και έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Οι Κίτρινοι μία ημέρα μετά τη φιλική αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media στιγμιότυπα από όσα έγιναν στο χθεσινό (21/8) φιλικό.

Οι κωλοτούμπες του ενθουσιασμένου Καμάρα, που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη, αλλά και η ανυπομονησία του Παραγουανού να μπει στο γήπεδο και να παίξει μπροστά στους φίλους του Άρη, όπως φαίνεται από στιγμιότυπο του video, ήταν μερικές από τις στιγμές που ξεχώρισαν.

Την παράσταση έκλεψαν επίσης, και οι αγκαλιές των Σάσα και Σούντγκρεν, που πλησίασαν τους μικρούς φίλους της ομάδας και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

TAGS ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ