STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 4-1: Δίδυμο - φωτιά με Καμαρά και Ιτούρμπε

Καμαρά και Ιτούρμπε πανηγυρίζουν γκολ του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ
Καμαρά και Ιτούρμπε πανηγυρίζουν γκολ του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ INTIME

Ο Άρης επικράτησε 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση με τους Καμαρά και Ιτούρμπε να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα των κιτρίνων.

Ο Άρης έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της Super League Interwetten. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, που εμφάνισε πολλά προβλήματα κυρίως στην αμυντική του λειτουργία. Εντυπωσίασαν οι Καμαρά και Ιτούρμπε που πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με τους κίτρινους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ χαμηλό ρυθμό και ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Άρης προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιέζει ψηλά επιχειρώντας να χαλάσει το passing game των κίτρινων. Στο 12' ο Περέα έκανε ένα σουτ πάνω στα σώματα, ενώ ενώ στο 18' οι κίτρινοι επιχείρησαν ένα μακρινό σουτ.

Μετά το 36ο λεπτό η ομάδα του Άκη Μάντζιου ανέβασε τον ρυθμό της. Στο 36' ο Καμαρά πραγματοποιήσε ένα μακρινό σουτ, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δεν κατάφερε να νικήσει τον Λοντίγκιν σε θέση τετ α τετ. Το έκανε βέβαια στο 38', όταν με πολύ όμορφο σουτ με το αριστερό έξω απ' την περιοχή έγραψε το 1-0.

Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι πήρε φωτιά. Στο 44' οι κίτρινοι σημείωσαν το δεύτερο τους γκολ. Ο Σάσα έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ μείωσε στο σκορ. Ο Μορέιρα κράτησε ωραία την μπάλα, είδε την κίνηση του Σάλιακα μέσα στην περιοχή, εκείνος πλάσαρε τον Ντένις και έγραψε το 2-1.

Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έριξε στα σχοινιά τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 54' Ο Καμαρά απ' τα δεξιά πάτησε την περιοχή, έψαξε τον Ματέο Γκαρσία που έκανε κίνηση φορ και πλάσαρε για το 3-1.

Οι κίτρινοι σημείωσαν και 4ο γκολ στο 61'. Ο Ιτούρμπε πάτησε στην περιοχή, πέρασε τον Λοντίγκιν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των κίτρινων. Στο 65' λεπτό οι Ηπειρώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν με κεφαλιά του Κάργα, με την μπάλα να χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Καρντάφσκι δεν νίκησε τον Ντένις.

Στο 67' ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες για σκληρό μαρκάρισμα στον Ιτούρμπε που έφευγε στην κόντρα. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Άρη να ελέγχει πλήρως και να απειλεί, όποτε του δινόταν η ευκαιρία, όπως έκανε με ένα σουτ του Χαΐροβιτς στο 82' που απέκρουσε ο Λοντίγκιν. Έως το φινάλε δεν άλλαξε το σκορ, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με 4-1.

Άρης: Ντένις (78’ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (82’ Μαρμαρίδης), Μπεναλουάν (75’ Ματίγια), Λούμορ (75’ Σάκιτς), Φαμπιάνο (56’ Ασλανίδης), Ντιαγέ (67’ Τζέγκο), Σάσα, Μαντσίνι (82’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (52’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (78’ Ντουάρτε), Καμαρά (67’ Χαΐροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας (87’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι (87’ Λόλης), Καραχάλιος (78’ Σιόντης), Ντομίνγκες, Μέντες (56’ Τριάδης), Κόντε (67’ Παντελάκης), Περέα (78’ Μιλιντσεάνου).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ