ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Καρυπίδης απέρριψε τις προσφορές πώλησης, ο Μαντσίνι παίρνει αύξηση και μένει

Ο Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη στο Άρης-Λεβαδειακός
Ο Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη στο Άρης-Λεβαδειακός EUROKINISSI

Ανατροπή δεδομένων για τον Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- θα μείνει και θα ανανεώσει με τον Άρη. Σημαντική αύξηση των αποδοχών προβλέπεται στο νέο συμβόλαιο, όπως προέκυψε από την καθοριστική συνάντηση με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Κρίσιμες ήταν οι τελευταίες ημέρες για το μέλλον του Ντανιέλ Μαντσίνι στον Άρη, καθώς οι κίτρινοι είχαν δεχθεί σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 πρόταση 2.5 εκατ. ευρώ από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιρατών, την ώρα που υπήρχε στο τραπέζι και το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης.

Όπως αποδείχθηκε όμως, τα δεδομένα στην υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού άλλαξαν άρδην ύστερα από την καθοριστική συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Θεόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα.

Στον Μαντσίνι έγινε ξεκάθαρο πως στην παρούσα φάση ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, ανεξαρτήτως του ύψους της προσφοράς, δεδομένου ότι η παρουσία του θεωρείται αναγκαία για τον Άλαν Πάρντιου και η συνεισφορά του πολύτιμή για τους φετινούς υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

Γι' αυτό άλλωστε και η διοίκηση του Άρη αναμένεται να προχωρήσει και σε μια γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή, κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση κλείνει οριστικά.

Τη φετινή σεζόν ο Μαντσίνι έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια, έχει πετύχει τρία γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Τα νούμερα αποδεικνύουν τη σημασία της παραμονής του.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ