ΚΑΒΑΛΑ

Άρης-Καβάλα 0-0

Άρης-Καβάλα 0-0
Κόκε

Άρης και Καβάλα έμειναν στο "Χ" στο Κλεάνθης Βικελίδης με τους γηπεδούχους να χάνουν σωρεία ευκαιριών

Με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να βρίσκεται στις σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης Άρης και Καβάλα μοιράστηκαν από ένα βαθμό, αφού το αποτέλεσμα τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Ο Άρης ωστόσο ήταν ο μεγάλος χαμένος της αναμέτρησης, αφού οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με οκτώ ποδοσφαιριστές. Μοιραίος ποδοσφαιριστής για τους κίτρινους ο Λόκο Αμπρέρου που έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκόρ.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: Διαιτητής: Βοηθοί:

Δημήτρης Μπουγιουκλής(Άρης): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Φερνάντεζ, Κόκε, Αμπρέου, Χαβίτο(87' Λαμπριάκος), Ρομπέρζ (74' Κάλβο) , Πίτου Γκαρσία (Γκρατσιάν 54').

Γιάννης Παπακώστας(Καβάλα): Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Φερέιρα, Θεοδωρέλλης, Ντομπρασίνοβιτς (Σιόντης 57'), Ντικρόκ, Μεντί, Ορούμα (72' Πόποβιτς), Ιωάννου(5' Ρινκόν), Ονουάτσι

Κίτρινες: Νέτο (36' Άρης), Ονουάτσι (37' Καβάλα), Αμπρέου (37' Άρης), Παβίσεβιτς (40' Καβάλα), Ντικρόκ (53', 68' Καβάλα), Ρινκόν (82' Καβάλα), Σηφάκης (95' Άρης), Ονουάτσι (95' Καβάλα).
Κόκκινες: Ντικρόκ (68' Καβάλα), Οικονόμου (89' Καβάλα), Ονουάτσι (95΄Καβάλα).

Με μια ματιά


Με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να βρίσκεται στις Σουίτες των επισήμων και τους Θόδωρο Δακλίδη και Δημήτρη Μπουγιουκλή να κάθονται στον πάγκο, ο Άρης αντιμετώπισε την Καβάλα στο εναρκτήριο ματς της 10ης αγωνιστικής.

Όι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν όπως συνηθίζουν σε κάθε αγώνα. Με τρεις επιθετικούς και πίσω τους τον Γιούλσον Ορούμα, να κάνει το παιχνίδι. Στα θετικά η επιστροφή του Ντομπρασίνοβιτς που επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα μετά την τιμωρία του.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν μια μόλις αλλαγή στο αρχικό τους σχήμα, αφού ο Χαβίτο επέστρεψε στην ενδεκάδα.

Ξεκίνημα με αλλαγή

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την Καβάλα, αφού πριν ολοκληρωθεί καν το πρώτο πεντάλεπτο ο Ιωάννου έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας το αριστερό του πόδι. Τελικά ο έμπειρος επιθετικός δεν μπόρεσε να συνεχίσει την αναμέτρηση και αντικαταστάθηκε από τον Ρικνόν.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι θύμισε περισσότερο μπιλιάρδο παρά ποδόσφαιρο. Στο 11' ο Κόκε έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή της Καβάλας από τα δεξιά, με τον Παβίσεβιτς να παίρνει την κεφαλιά για να διώξει την μπάλα μακριά.

Εκείνη χτύπησε όμως πάνω στο στήθος του Ντουγκλάο και πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάλατς.

Το ματς πήρε φωτιά...

Αυτό φαίνεται πως ξύπνησε τους φιλοξενούμενους που στα επόμενα λεπτά πήραν τον έλεγχο του αγώνα και πότε με τον Ονουάτσι πότε με τον Ρινκόν, απείλησαν την εστία του Σηφάκη.

Ο Άρης ωστόσο στο 20' έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Χαβίτο με προσωπική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή της Καβάλας, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Κάλατς.

Η απάντηση των "Αργοναυτών" ήρθε πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25', όταν ο Μεντί συνδυάστηκε ωραία με τον Ρινκόν βγάζοντας του σκαφτή μπαλιά, με τον Βραζιλιάνο να κάνει κοντρόλ-τρίπλα πάνω στον Αράνο. Το σουτ του όμως αν και από καλή θέση πέράσε ψηλά άουτ.

Στο 27' ο Άρης έφτασε για δεύτερη φορά κοντά στο γκολ, όταν ο Κόκε έβγαλε τον Αμπρέου απέναντι από τον Κάλατς, όμως το πλασέ του Ουρουγουανού πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αυστραλού τερματοφύλακα.

Η μια φάση διαδέχθηκε την άλλη στο παιχνίδι, με την Καβάλα να δημιουργεί μια πολύ όμορφη φάση. Ο Μέντί έφυγε από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα στον Ρινκόν, ο οποίος την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του, και ο Ορούμα του την ξανάδωσε.

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη έτοιμος να πλασάρει, όμως ο Ρομπέρζ με τάκλιν αυτοθυσίας έδιωξε σε κόρνερ τελευταία στιγμή.

Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι

Στο 36' έγινε μια περίεργη φάση, καθώς ο Χαβίτο έφυγε στην αντεπίθεση και μπήκε μέσα στην περιοχή της Καβάλας, με τον Οικονόμου να σηκώνει ψηλά το πόδι και να τον ανακόπτει. Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν σφύριξε παράβαση, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

Μετά από αυτή τη φάση το παιχνίδι αγρίεψε, με τους παίκτες των δυο ομάδων για πέντε λεπτά να επιδίδονται σε σκληρά μαρκαρίσματα. Ο διαιτητής του αγώνα έβγαλε τέσσερις κίτρινες σε αυτό το διάστημα.

Στο 42ο λεπτό ο Άρης έκανε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο μέρος. Ο Χαβίτο εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω απότο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Κάλατς που έμεινε ανίκητος στην εστία του.

Στην εξέλιξη της φάσης μετά από κόντρες έγινε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι αμυντικού της Καβάλας, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πίτου Γκαρσία να κάνει ένα καλό σουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Ζέλικο Κάλατς

Ο Άρης μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Φερνάντες να κάνει την πρώτη φάση για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 50' ο Αργεντινός μέσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Καβάλας και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κάλατς.

Στο 60' ο Ονουάτσι πήρε την κόντρα και έβγαλε μπαλιά στον Παβίσεβιτς που είχε προωθηθεί, όμως ο αμυντικός της Καβάλας έκανε κακό κοντρόλ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Τρία λεπτά αργότερα ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Αμπρέου να συνδυάζεται ωραία με τον Κόκε. Ο Ισπανός έδωσε και πάλι την μπάλα στον Αμπρέου που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κάλατς, όμως το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Κάλατς.

Με δέκα η Καβάλα από το 68'

Η αποστολή της Καβάλας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ντικρόκ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε δυνατό μαρκάρισμα που έκανε στο χώρο του κέντρου στον Κόκε. Αυτή είναι η δεύτερη κόκκινη για τον Γάλλο αμυντικό στο πρωτάθλημα.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Χαβίτο βρέθηκε απέναντι από τον Κάλατς, όμως ο έμπειρος πορτιέρο με έξυπνο τρόπο πήρε την μπουκιά από το στόμα του Ισπανού μέσου.

2-0 στα.. δοκάρια

Ο Λεάντρο Γκρατσιάν θα ντυθεί... Χαβίτο στο 78', αφού σε εκτέλεση φάουλ κοντά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κάλατς.

Στη συνέχεια της φάσης ο Αμπρέου από καλή θέση έκανε αδύναμο σουτ, με την μπάλα να φτάνει στον Χαβίτο που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή του Αυστραλού γκολκίπερ, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι θα τα παίξουν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, αφού και ο Σταύρος Λαμπριάκος επιστρατεύτηκε για να λύσει τον γόρδιο δεσμό στην επίθεση του Άρη.

Στο 89' η Καβάλα έμεινε με εννέα παίκτες, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οικονόμου για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κάλβο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λαμπριάκος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν και βρέθηκε σε καλή θέση. Το σουτ του όμως έδιωξε ο Κάλατς. Στην επόμενη φάση ο Ονουάτσι βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Το παιχνίδι τελείωσε με την Καβάλα να μένει με οκτώ παίκτες, μετά την αποβολή του Ονουάτσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

* Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 11.365 και οι εισπράξεις 89.770 ευρώ.
Συνέντευξη Τύπου... Του Πάρη Τσελεπίδη


Γιάννης Παπακώστας (προπονητής Καβάλας): " Εγώ θα χαρακτήριζα τον βαθμό μας παλικαρίσιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στους 11 , και στους 10, και στους 9, και στους 8. Χάσανε και ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να μπορέσουνε να πάρουνε κάτι καλύτερο. Είδατε ότι η Καβάλα είτε παίζει εντός ή εκτός έχει την δυνατότητα να παίζει ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να δημιουργήσει απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και δύσκολη έδρα.

Ξεκινώντας το παιχνίδι είχαμε την ατυχία με την έξοδο του Ιωάννου με μία αναγκαστική αλλαγή ενώ θέλαμε να παίξουμεμε δύο γρήγορους ποδοσφαιριστές αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς τον έναν και βγήκαμε εκτός πλάνων από τα πρώτα λεπτά.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας αν και στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος. Είχαμε άριστη αμυντική λειτουργία αν και στο πρώτο κινδυνέψαμε από το λάθος του Μεντί και την ευκαιρία του Αμπρέου. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γίνουμε και εμείς απειλητικοί. Μετά την πρώτη αποβολή δεχθήκαμε πίεση ενώ στο τέλος είχαμε την ευκαιρία με τον Ονουάτσι να πάρουμε κάτι καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές μου σήμερα δουλέψανε και παίξαμε για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Ο Άρης έχει φανταστικό κόσμο και αξίζει να βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά εκεί που τον ξέραμε και τα προηγούμενα χρόνια



".

Για τις 3 αποβολές των παικτών του σχολίασε: " Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου. Οι παίκτες μου είχανε πολύ πάθος, θέλουν να διακριθούν και είναι φιλόδοξοι. Είδατε ότι η ομάδα παίζει και καλό ποδόσφαιρο και με αρχές. Αν έσφαλε ο διαιτητής είναι ένα άλλο θέμα".

Για τις φάσεις που διαμαρτύτρεται ο Άρης στις δύο ανατροπές του Χαβίτο και το ένα χέρι είπε: " Δεν έχω να πω κάτι".

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος μετά την ισοπαλία και με τον Άρη έπειτα από αυτές με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε συνδυασμό με τα όσα ακούγονται περί απομάκρυνσήης του δήλωσε: " Εγώ συνεχίζω τη δουλειά μου. είμαι επαγγελματίας. Σέβομαι την οικογογένεια Ψωμιάδη. Έχει σεβασμό απέναντί μου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ποδόσφαιρο είναι. Υπάρχει σεβασμός. Έχω άψογη συνεργασία, όπως και με τον κόσμο. Αυτά εμένα με κάνουν πιο δυνατό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως η συνεργασία μας είναι άψογη".

Δημήτρης Μπουγιουκλής (προπονητής Άρης): " Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σήμερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έχουμε παράπονα για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου και αυτοί που έπρεπε να κερδίσουν ήμασταν εμείς".

Για την εμφάνιση μετά την πρώτη αποβολή της Καβάλας και μετά είπε: " Μετά την δεύτερη αποβολή της Καβάλας ρισκάραμε και εμείς. Βάλαμε και τον Λαμπριάκο. Ρισκάραμε πάρα πολύ και αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ".

Για το πώς εξηγεί την επιθετική δυστοκία είπε: " Το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που δεν έχουμε κάνει τόσες ευκαιρίες και έχουμε σκοράρει αλλά το σημερινό 0-0 μας στεναχωρεί όλους και ειδικά εμένα".

Για το πέναλτι στον Χαβίτο στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: " Έχουμε δικαίωμα να φωνάζουμε και για την φάση του Χαβίτο στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά και για το πρώτο ημίχρονο ήμουν κατηγορηματικός ότι ή ταν πέναλτι".

Όλα τα λεφτά...


Ο Ζέλικο Κάλατς. Ο Αυστραλός τερματοφύλακας δήλωσε "παρών" σε όλες τις φάσεις του Άρη και με την ψυχραιμία που τον διακρίνει κράτησε όρθια την ομάδα της Καβάλας που τελείωσε τον αγώνα με οκτώ ποδοσφαιριστές.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Τον Λόκο Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός του Άρη έχασε απίστευτες ευκαιρίες, δείχνοντας έτσι πως έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων.

To Live του αγώνα...


Η 11άδα των φιλοξενούμενων Καβάλα
(Γιάννης Παπακώστας): Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Θεοδωρέλλης, Ντομπρασίνοβιτς, Ντουκρόκ, Μεντί, Ορούμα, Ιωάννου, Ονουάτσι
Η 11άδα των γηπεδούχων Άρης
(Δημήτρης Μπουγιουκλής): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Φερνάντες, Κόκε, Αμπρέου, Χαβίτο, Ρομπέρζ, Γκαρσία
1' Έναρξη αγώνα
4' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Αναγκαστική αλλαγή για την Καβάλα με τον Ιωάννου να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του να παίρνει ο Ρινκόν
6' Ευκαιρία Καβάλα Ονουάτσι
Μπαλιά του Ντομπρασίνοβιτς, στην πλάτη της άμυνας ο Ονουάτσι ωστόσο ο Σηφάκης με έγκαιρη έξοδο απομακρύνει τον κίνδυνο
12' Ευκαιρία Άρης Ντουγκλάο
Σέντρα του Κόκε από τα δεξιά προς την καρδιά της αντίπαλης περιοχής, ο Παβίσεβιτς προσπαθεί να απομακρύνει με το κεφάλι αλλά η μπάλα χτυπά στον Ντουγκλάο και περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάλατς
20' Ευκαιρία Άρης Χαβίτο
Ατομική ενέργεια του Χαβίτο εντός της μεγάλης περιοχής, ο Ισπανός απελευθερώνεται από τα μαρκαρίσματα και δοκιμάζει το σουτ με το αριστερό, ωστόσο ο Κάλατς μπλόκαρε την μπάλα
25' Ευκαιρία Καβάλα Ρινκόν
Έξοχη προσπάθεια από τον Μεντί που με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Ρινκόν μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να "αδειάζει" τον Αράνο αλλά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ
28' Ευκαιρία Άρης Αμπρέου
Κάθετη πάσα του Κόκε προς τον Αμπρέου, ο Ουρουγουανός από καλή θέση πλασάρει αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κάλατς
33' Κεφαλιά Άρης Αμπρέου
Εκτέλεση κόρνερ από τον Κόκε, ο Αμπρέου πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως αυτή να βρει στόχο
34' Ευκαιρία Καβάλα Ρινκόν
Εκπληκτική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με τον Μεντί να πασάρει στον Ορούμα, ο Νιγηριανός με τη μία τροφοδότησε τον Ρινκόν αλλά προτού εκείνος σουτάρει ο Ρομπέρζ με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ
36' Κίτρινη κάρτα Άρης Νέτο
Κίτρινη κάρτα στο Βραζιλιάνο που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο Χαβίτο από τον Οικονόμου
37' Κίτρινη κάρτα Άρης Αμπρέου
37' Κίτρινη κάρτα Καβάλα Ονουάτσι
40' Κίτρινη κάρτα Καβάλα Παβίσεβιτς
42' Δοκάρι Άρης Νέτο
Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νέτο, η μπάλα προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Κάλατς
45' Σουτ Άρης Γκαρσία
Επικίνδυνο μακρινό σουτ από τον Γκαρσία, ο Κάλατς πέφτει και απομακρύνει σε κόρνερ
45' Έναρξη καθυστερήσεων 3 λεπτά
45' Λήξη ημιχρόνου
Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης"
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
49' Σουτ Καβάλα Ντουκρόκ
Μακρινό σουτ του Ντουκρόκ, η μπάλα φεύγει άουτ
50' Σουτ Άρης Φερνάντες
Καλό σουτ του Φερνάντες από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Κάλατς
50' Σουτ Καβάλα Ντομπρασίνοβιτς
Απάντηση της Καβάλας με τον Ντομπρασίνοβιτς να επιχειρεί το σουτ με το αριστερό αλλά την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη
53' Κίτρινη κάρτα Καβάλα Ντουκρόκ
55' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Γκρασιάν στη θέση του Γκαρσία
57' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Ο Σιόντης στη θέση του Ντομπρασίνοβιτς
61' Σουτ Άρης Γκρασιάν
Σουτ του Γκρασιάν, η πορεία της μπάλας δεν ανησυχεί τον Κάλατς
63' Ευκαιρία Άρης Αμπρέου
Αδύναμο σουτ του Αμπρέου από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, εύκολα "καθαρίζει" τη φάση ο Κάλατς
68' Κόκκινη κάρτα Καβάλα Ντουκρόκ
Δεύτερη κίτρινη για τον Ντουκρόκ που αποβάλλεται
71' Ευκαιρία Άρης Χαβίτο
Απίστευτη κάθετη πάσα του Ναφτί, ο Χαβίτο βγήκε απέναντι από τον Κάλατς αλλά ο Αυστραλός έπεσε στα πόδια του Ισπανού και αποσόβησε το γκολ
72' Αλλαγή παίκτη Καβάλα
Ο Πόποβιτς στη θέση του Ορούμα
74' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Κάλβο στη θέση του Ρομπέρζ
75' Σουτ Άρης Κάλβο
Χλιαρό σουτ από τον Κάλβο, εύκολα ο Κάλατς
78' Δοκάρι Άρης Γκρασιάν
Δεύτερο δοκάρι για τον Άρη και πάλι από απευθείας εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά του Λεάντρο Γκρασιάν
79' Ευκαιρία Άρης Χαβίτο
Σπουδαία χαμένη ευκαιρία για τον Άρη με τον Χαβίτο σχεδόν εξ επαφής να στέλνει την μπάλα άουτ
82' Κίτρινη κάρτα Καβάλα Ρινκόν
87' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Λαμπριάκος στη θέση του Χαβίτο
89' Κόκκινη κάρτα Καβάλα Οικονόμου
Απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κάλβο
90' Έναρξη καθυστερήσεων 5 λεπτά
90' Ευκαιρία Άρης Λαμπριάκος
Πολύ καλό σουτ του Λαμπριάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κάλατς απέκρουσε
90' Ευκαιρία Καβάλα Ονουάτσι
Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Καβάλα με τον Ονουάτσι στο τετ α τετ με το Σηφάκη να πλασάρει δίπλα από το αριστερό δοκάρι
90' Ευκαιρία Άρης Αμπρέου
Ο Αμπρέου από κοντινή απόσταση πλασάρει στα χέρια του Κάλατς
90' Κίτρινη κάρτα Άρης Σηφάκης
90' Κόκκινη κάρτα Καβάλα Ονουάτσι
Δεύτερη κίτρινη για τον Ονουάτσι που αφήνει την ομάδα του με 8 παίκτες
90' Λήξη αγώνα
Σπουδαίο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ














































































































TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ