ΑΡΗΣ

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γκρέι

Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη
Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη EUROKINISSI

Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7), αφού ήρθε τις προηγούμενες ημέρες σε συμφωνία με τον Άρη, και είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Ο Άρης ήρθε την περασμένη Τρίτη (28/6) σε οριστική συμφωνία με τον 31χρονο Αντρέ Γκρέι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ και θα αντικαταστήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Τζαμαϊκανό επιθετικό, που εξαρχής αποτελούσε τον πρώτο στόχο των κίτρινων, προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) στη Θεσσαλονίκη. Οι απολαβές του θα είναι 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη
Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη EUROKINISSI


Ο Γκρέι γεννήθηκε στο Γούλβερχαμπτον στις 26 Ιουνίου 1991. Ξεκίνησε από χαμηλά και έκανε το "μπαμ" τη σεζόν 2015-16 με τη Μπέρνλι όπου με 25 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Championship και παράλληλα την οδήγησε στην Premier League.

Ο Αντρέ Γκρέι κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη
Ο Αντρέ Γκρέι κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη EUROKINISSI

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το σύλλογο και τους φιλάθλους, τους οποίους θέλω να ικανοποιήσω», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γκρέι και προσέθεσε σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση: «Εχω κάνει κάποιες προπονήσεις, ωστόσο θα χρειαστεί να τελειώσουμε πρώτα με τα τυπικά, να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες κι έπειτα θα παίξω μαζί τους", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Στα παιχνίδια που θα αγωνιστώ, θα κάνω αυτό που πρέπει για την ομάδα». Κλείνοντας, ο Γκρέι έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς του Άρη: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δείξει. Τους ευχαριστώ και για την υποδοχή. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους".

Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη
Ο Αντρέ Γκρέι έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη EUROKINISSI
TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ