ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με τον Γκρέι, σπουδαίο deal για τους κίτρινους

Ο Αντρέ Γκρέι σε παιχνίδι της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Αντρέ Γκρέι σε παιχνίδι της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Άρης ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον 31χρονο Αντρέ Γκρέι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ και θα αντικαταστήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, όπως σας είχε ενημερώσει το SPORT24.

Ο Άρης ολοκληρώνει ένα σπουδαίο deal. Ο 31χρονος, Αντρέ Γκρέι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ στις 30 Ιουνίου, θα είναι τελικά ο διάδοχος του Αμπουμπακάρ Καμαρά, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό, ο οποίος ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος της ομάδας και το SPORT24 είχε αναλύσει διεξοδικά όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη προσθήκη των "κίτρινων", καθώς ο Χέρμαν Μπούργος θα έχει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο οπλοστάσιό του. Όσο για απολαβές του, θα είναι 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Γκρέι γεννήθηκε στο Γούλβερχαμπτον στις 26 Ιουνίου 1991. Ξεκίνησε από χαμηλά και έκανε το "μπαμ" τη σεζόν 2015-16 με τη Μπέρνλι όπου με 25 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Championship και παράλληλα την οδήγησε στην Premier League.

Το καλοκαίρι του 2017 ανάγκασε τη Γουότφορντ να βγάλει 20 εκατ. λίρες από τα ταμεία της ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Έπειτα από 125 παιχνίδια με 21 γκολ και 8 ασίστ, πέρυσι δόθηκε δανεικός στην ΚΠΡ, όπου κατέγραψε 10 γκολ σε 30 συμμετοχές στην Championship.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ