ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Μπερτόγλιο και Μπανγκουρά στο παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία
Μπερτόγλιο και Μπανγκουρά στο παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία INTIME SPORTS

Ο Άρης καλείται να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Λαμία και να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα όπου την Κυριακή (30/1) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με τον Μάντζιο να μην έχει στη διάθεση του τους Μπερτόγλιο και Ντένις.

Ο Άρης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ήττα του από τη Λαμία με 1-0 την περασμένη Τετάρτη αλλά καλείται να κοιτάξει μπροστά. Και συγκεκριμένα στο ματς της Κυριακής (30/1) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα ώστε να μην μείνει και άλλο πίσω στη μάχη για την εξάδα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπερτόγλιο και Ντένις ενώ η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχώρησε για το Αγρίνιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (30/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για το Αγρίνιο) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ