ΑΡΗΣ

Άρης: Ανανέωσε ο Ρουπ, παίρνουν σειρά οι Χριστοδουλόπουλος και Σιαμπάνης

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο Άρης συμφώνησε με τον Λούκας Ρουπ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ σειρά παίρνουν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μάριος Σιαμπάνης.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στο υπάρχον ρόστερ. Οι κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Λούκας Ρουπ για συμβόλαιο 1+1 ετών με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ρουπ είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Άρη την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Γερμανό μέσο να έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια στην Stoiximan Super League, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά.

Σειρά παίρνει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επίσης αποκτήθηκε τον χειμώνα και το συμβόλαιό του λήγει τυπικά το καλοκαίρι. Ο ίδιος βέβαια είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του πως υπάρχει συμφωνία, ώστε να συνεχίσει.

"Έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε ότι συνεχίζουμε μαζί τη νέα σεζόν. Μένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει αυτή η συμφωνία είχε δηλώσει στις 13 Μαΐου.

Όλα δείχνουν πως το συμβόλαιό του με τον Άρη θα ανανεώσει και ο Μάριος Σιαμπάνης. Μάλιστα, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει μιλήσει μαζί του, έχει καταθέσει την πρότασή του και αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ