ΑΡΗΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Μένω στον Άρη και τη νέα σεζόν, δίνω θετική ψήφο για την παραμονή Τερζή"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι μένει στον Άρη τη νέα χρονιά, ενώ βλέπει με πολύ καλό μάτι την παραμονή του Τόλη Τερζή.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε ότι τη νέα σεζόν θα παραμείνει στον Άρη, καθώς παραμένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν για τις επίσημες ανακοινώσεις, ενώ σχολίασε θετικά την παραμονή του Τόλη Τερζή στον πάγκο και τη νέα χρονιά. Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη NOVA: Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: “Είναι άλλο ένα ντέρμπι. Θα είναι δύσκολο, γιατί έχουμε να διαχειριστούμε και πολλά θέματα αγωνιστικά, καθώς προερχόμαστε από εντός έδρας ήττα. Μπορεί να είναι κλισέ αυτό που θα πω, αλλά θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει κίνητρο για νίκη λόγω των πιθανοτήτων για το πρωτάθλημα: Πράγματι, έτσι είναι, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ”.

Για την εξέλιξη που είχαν τα playoffs: Ότι έφτασε να είναι τόσο ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα, μόνο θετικά μπορεί να το δει κάποιος”.

Για το πώς έζησε εκείνος την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα: Ωραία συναισθήματα βίωσα! Δεν το χάρηκα όσο ήθελα, όμως, γιατί δεν πήρα πολύ χρόνο συμμετοχής, ώστε να μπορέσω να βρω το ρυθμό μου και να είμαι αυτός που θέλω. Το λέω χωρίς να κάνω κάποιο παράπονο προς κάποιον. Στο μέλλον, πάντως, πιστεύω ότι θα υπάρχει χρόνος για να πάρω τα αγωνιστικά λεπτά που θέλω”.

Για την έως τώρα παρουσία του στον Άρη: Έζησα από μέσα ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ, με πολύ μεγάλη δυναμική κι έναν κόσμο να στηρίζει με πολύ πάθος την ομάδα! Πιστεύω ότι έχει τεράστιες δυνατότητες αυτή η ομάδα”.

Για το αν ο Άρης θα μπορούσε να φύγει: Φυσικά! Το ρόστερ ήταν για να πάει η ομάδα πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Αδίκησε τον εαυτό της! Θα μπορούσε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς, να κάνει περισσότερες νίκες. Ειδικά σε κάποια παιχνίδια, που δεν ήταν ντέρμπι, η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της”.

Για το μέλλον του και τα σενάρια ότι αποχωρεί: Δεν ακούστηκε ότι θα φύγω! Το αντίθετο ακούστηκε, ότι θα μείνω! Έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε ότι συνεχίζουμε μαζί τη νέα σεζόν. Μένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει αυτή η συμφωνία”.

Για την απόφαση της διοίκησης να κρατήσει τον Τόλη Τερζή και τη νέα χρονιά: Αυτό που είδα από τον κύριο Τερζή είναι ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και τη βοήθησε, ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν. Πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, να ξεκινήσει αυτός τη νέα σεζόν, να κάνει το σχεδιασμό και την προετοιμασία, να μπορέσει να δουλέψει από την αρχή με το επιτελείο του, όπως θέλει ο ίδιος.

Καλό είναι ως ελληνικό ποδόσφαιρο να δείχνουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και στους Έλληνες προπονητές. Γιατί να μην στηρίξει ο Άρης έναν Έλληνα προπονητή και να χτίσει με αυτόν την ομάδα της νέας σεζόν;

Το βλέπω με θετικό μάτι. Δίνω θετική ψήφο σε αυτή την απόφαση! Και καλή βαθμολογική συγκομιδή είχε η ομάδα με τον κ. Τερζή και μεγάλες νίκες έκανε”.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ