ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε τον Σιαμπάνη

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα, Μάριου Σιαμπάνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης και παίκτης του Άρη είναι απο το μεσημέρι της Δευτέρας (5/10) ο Μάριος Σιαμπάνης. Ο 21χρονος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται πλέον με τους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο διεθνής τερματοφύλακας αποκτήθηκε το 2019 από τους Πειραιώτες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί κάτω από τα γκολπόστ των "ερυθρολεύκων". Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στην Κ-23 της Νότιγχαμ, ενώ μάλιστα, έχει κληθεί εκτός από την Εθνική Ελπίδων και σε όλες τις μικρές Εθνικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη. Ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1999), που ανήκε στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας".

Ενώ ο ίδιος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου και θα δώσω τα πάντα. Ξέρω τι σημαίνει ΑΡΗΣ και ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ και να βάλω από τη μεριά μου ένα λιθαράκι, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΑΡΗ".

TAGS ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ