ΑΡΗΣ

Αποθεωτική ανάρτηση του Άρη για Αραούχο: "Μεγάλος ποδοσφαιριστής, σπουδαίος άνθρωπος"

Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 6 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Η συγκινητική χειρονομία του Σέρχιο Αραούχο να δώσει στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη το βραβείο του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής έφερε την αποθέωση για τον φορ της ΑΕΚ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Άρη στο Instagram.

Ο Σέρχιο Αραούχο είχε κερδίσει το αυθόρμητο χειροκρότημα και τον καθολικό σεβασμό της φίλαθλης κοινής γνώμης όταν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφιέρωσε το γκολ της ισοφάρισης που είχε πετύχει, στον αδικοχαμένο Άλκη, ως ένδειξη σεβασμού για τον αβάσταχτο πόνο που βιώνει η οικογένειά του αλλά και η οικογένεια των κιτρίνων μετά τη δολοφονία του.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Αργεντινός φορ έδειξε για μία ακόμα φορά το ψυχικό μεγαλείο του αφού στο βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής που πήρε, αναγράφεται η φράση "Για τον Άλκη" στη σχετική πλακέτα κατόπιν πρωτοβουλίας του, με τον ίδιο μάλιστα να κάνει γνωστό πως θα παραδοθεί το συντομότερο δυνατό στους γονείς του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

Φυσικά, η κίνησή του αυτή δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η σπουδαία χειρονομία του επιθετικού της ΑΕΚ, τον αποθέωσε μέσω μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

"Μεγάλος ποδοσφαιριστής, σπουδαίος άνθρωπος! Σέρχιο Αραούχο υποκλινόμαστε" ήταν το μήνυμα των κιτρίνων που συνόδευσε τη φωτογραφία του Αργεντινού με το βραβείο στα χέρια, το οποίο είναι για "Για τον Άλκη".

TAGS ΑΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ