ΠΑΟΚ

Απόσυρση Αλεξάκη, αναβολή Γ.Σ.

Απόσυρση Αλεξάκη, αναβολή Γ.Σ.
γενική συνέλευση ΠΑΟΚ, γ.σ, Ζαγοράκης

Ο Κωνσταντίνος Αλεξάκης απέσυρε το το ενδιαφέρον της Olympic Investors LLC για επένδυση. Αναβολή της Γ.Σ.

Ο νομικός σύμβουλος του Βασίλη Παγώνη κατόχου του 38,5% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Αποστολάς, σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε πως θα παραβρεθεί στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας κι ότι θα ζητήσει αναβολή εκπροσωπώντας τον κ. Παγώνη.
Το γιατί; Όπως εξήγησε η κίνηση αυτή θα έχει σκοπό την πραγματοποίηση συνάντηση του Βασίλη Παγώνη με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, για καλύτερη ενημέρωση των θεμάτων της ΠΑΕ.

«Ο κ. Παγώνης δεν είναι το ίδιο με τον κ. Γούμενο. Έδωσε κάποια λεφτά για να πάρει μετοχές. Έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ στον κ. Μπατατούδη για να αγοράσει τον ΠΑΟΚ. Μετά έδωσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, γιατί έπρεπε να τα δώσει. Έκτοτε δεν πήρε ούτε μία δραχμή», τόνισε ο κ. Αποστολάς και πρόσθεσε: «Δεν άσκησε διοίκηση ο κ. Παγώνης. Αναγκάστηκε κάτω από την πίεση των πραγμάτων στον ΠΑΟΚ να πάρει τις μετοχές. Ο κ. Γούμενος είχε τη δυνατότητα, αφού ήταν στην διαχείριση, να πάρει πίσω κάποια χρήματα. Ο κ. Παγώνης δεν ήταν στην διαχείριση και στη διοίκηση και δεν εισέπραξε ούτε ευρώ. Εμπιστεύτηκε ίσως παραπάνω από όσο έπρεπε τον κ. Γούμενο αλλά δεν έχουν πλέον τις σχέσεις που είχαν, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω».

Όσο για το τι έχει ο κ. Παγώνης στο μυαλό του; Ο κ. Αποστολής τόνισε: «Έχει πάντως στο μυαλό του να εκχωρήσει μετοχές για κάποια χρόνια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και θέλει να συζητήσει με τον κ. Ζαγοράκη που τρέφει απεριόριστη εκτίμηση. Έβαλε στον ΠΑΟΚ χρήματα χωρίς να έχει φιλοδοξίες να διοικήσει. Δεν ήταν υπεύθυνος ο κ. Παγώνης αλλά ο κ. Γούμενος. Στο εξάμηνο που διοίκησε όλα ήταν τακτοποιημένα».



Αναβολή της γ.σ. λόγω Παγώνη

Με αίτημα του νομικού εκπροσώπου του Βασίλη Παγώνη, Θανάση Αποστολά, κατόχου του 38,5% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και η σημερινή επαναληπτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η καταστατική απαρτία του 50% των μετόχων, ξεπεράστηκε κατά πολύ αφού το παρών έδωσαν 92% των μετόχων, ωστόσο βάσει του κώδικα περί ανωνύμων εταιριών υπάρχει ένα άρθρο το οποίο δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε κάτοχο του 1/20 των μετοχών, ήτοι 5%, να ζητήσει αναβολή για μία φορά.

Αυτό έκανε χρήση ο νομικός σύμβουλος του Βασίλη Παγώνη, Θανάση Αποστολά, με τη νέα γενική συνέλευση να λαμβάνει χώρα στις 26 του μήνα. Κατά τα άλλα και στο πλαίσιο των επισκέψεων των παικτών του ΠΑΟΚ στους εκθεσιακούς χώρους των χορηγών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην 72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι Χουσεϊν Μουμίν και Στέλιος Δελήμπασης, δύο παίκτες της νέας ποδοσφαιρικής γενιάς του «Δικεφάλου», αγκαλιάστηκαν από δεκάδες μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν στα περίπτερα της Citibank και της Lannet για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μοίρασαν στους θαυμαστές τους αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε επόμενες εκδηλώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των χορηγών της.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ