ΠΑΟΚ

Αργότερα τα "γκάζια" από Στέφενς

Αργότερα τα "γκάζια" από Στέφενς
INTIME SPORTS

Η ήττα από τον Ολυμπιακό είναι... αχώνευτη για την ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (11/11). Τι είπε ο Χουμπ Στέφενς στους ποδοσφαιριστές του.

Πάρα πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όταν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ μαζεύτηκε στη Νέα Μεσημβρία για τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας (11/11). Ο Χουμπ Στέφενς και οι παίκτες του δεν είχαν καθόλου όρεξη και οι κουβέντες ήταν μετρημένες.

Οι παίκτες μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια, με τους περισσότερους, να περιμένουν "γκάζια" από τον Στέφενς για την εμφάνιση και τη "βαριά" ήττα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι γι' αυτό το παιχνίδι θα μιλήσει όταν επιστρέψουν και οι διεθνείς γιατί θέλει αυτά που έχει να πει να τα ακούσουν όλοι οι παίκτες.

Αμέσως μετά όλοι βγήκαν για προπόνηση και μέχρι το τέλος αυτής το κλίμα ήταν πολύ περίεργο.

Χωρίς Νέτσιντ και διεθνείς

Χωρίς τους διεθνείς Σαλπιγγίδη, Κατσουράνη, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Νίνη, Λάζαρ, Κάτσε, Κίτσιου αλλά και τον Τόμας Νέτσιντ, που θα λείπει με άδεια μέχρι την Τετάρτη, καθώς έπρεπε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για την ανανέωση του διαβατηρίου του, άρχισαν οι προπονήσεις γι’ αυτή την εβδομάδα.

Ο Μιγκέλ Βίτορ, επίσης, δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο και συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις αποκατάστασης στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν σύντομο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, με ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Την Τρίτη η ομάδα θα έχει ρεπό και Τετάρτη και Πέμπτη το πρόγραμμα περιέχει διπλές προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ