ΓΑΛΛΙΑ

Απόντες από την προπόνηση Φρεντ και Κεϊτά

Απόντες από την προπόνηση Φρεντ και Κεϊτά
Κεϊτά

Την Παρασκευή αναμένεται η άφιξη των Κεϊτά και Φρεντ στην Γαλλία και η επιστροφή τους στις προπονήσεις της Λιόν

Οι υποχρεώσεις για την νέα σεζόν στην Λιόν ξεκίνησαν με κάπως επεισοδιακό τρόπο βέβαια.. Καθώς τόσο ο Καντέρ Κεϊτά όσο και ο Φρεντ δεν παρουσιάστηκαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, με αποτέλεσμα την δυσαρέσκεια των διοικούντων της ομάδας και του προπονητή τους. Η εφημερίδα L' equipe μάλιστα αναφέρει ότι κανείς από τους δυο δεν πήρε άδεια από τον σύλλογο για παράταση των χειμερινών τους διακοπών.
Ο 24χρονος Φρεντ χρησιμοποιείται ελάχιστα αυτή την σεζόν λόγο της φοβερής κατάστασης που βρίσκεται ο Μπενζεμά, και το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας παίζει με ένα επιθετικό. Πάντως η απουσία του Βραζιλιάνου δεν είναι ανησυχητικό γεγονός μιας και παρότι ο ίδιος ψάχνει ομάδα για να πάει έστω και σαν δανεικός, λέγετε ότι έχει κάποιο σοβαρό λόγο που καθυστέρησε, για τον Κεϊτα όμως τα πράγματα είναι περίπλοκα..

Η Λιόν έκανε ρεκόρ αγοράς όσο αφορά τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή ξοδεύοντας 18 εκ. ευρω για να τον αγοράσει από την Λιλ το καλοκαίρι, και ενώ δεν βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Λιόν, δεν παύει να είναι βασικό στέλεχος παίζοντας σε 17 από τα 19 ματς πρωταθλήματος φέτος.

Οι φήμες θέλουν να αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα που παρόλα αυτά δεν φαίνεται να πείθουν τους ανθρώπους της Γαλλικής ομάδας, σε κάθε περίπτωση η άφιξη του Κεϊτά θα είναι μια σύντομη επιστροφή μιας και σε λίγες μέρες θα αποχωρήσει για το Κόπα Άφρικα.




TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ