ΓΑΛΛΙΑ

Αινιγματικός ο Φρεντ για το μέλλον του στην Λιόν

Αινιγματικός ο Φρεντ για το μέλλον του στην Λιόν
New Image

Αινιγματικός όσο αφορά το μέλλον του στην Λιόν είναι ο επιθετικός της ομάδας Φρεντ

Ο 24χρονος επιθετικός της Λιόν Φρεντ που είχε χάσει το ξεκίνημα της σεζόν εξαιτίας του άσχημου τραυματισμού που έπαθε στο Κόπα Αμέρικα και το σπάσιμο του ποδιού του, επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα αλλά έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Μπενζεμά.
Ο Γάλλος στραίκερ που είναι και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας μέχρι στιγμής, βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δηλώνει ότι ίσως το μέλλον του να είναι μακριά από το Ζερλάν καθώς δεν τον πιστεύουν στην ομάδα όπως παλιά.

“Θέλω να ξέρω ότι οι άνθρωποι στην ομάδα έχουν πίστη σε εμένα, θέλω να έρχονται και να μου λένε ότι εγώ είμαι το νούμερο εννιά της Λιόν!”, ξεκίνησε ο Φρεντ.

“Αλλά αυτή την στιγμή είναι αδύνατον να συμβεί αυτό καθώς ο προπονητής μας προτιμά να αγωνίζεται με ένα μόνο επιθετικό, ο Καρίμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δίκαια παίζει αυτός βασικός."

"Δεν θέλω να κάνω αρνητικές σκέψεις και να λέω πότε θα τραυματιστεί ο συμπαίκτης μου για να παίξω εγώ. Έχω συμβόλαιό μέχρι το 2009 και έχω σκοπό να το τιμήσω αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, και να σας πω την αλήθεια θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση για τα προκριματικά παιχνίδια της Βραζιλίας”.




Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μαρσέιγ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, έτσι ο παίκτης με την ευκαιρία της διακοπής λόγο των Χριστουγέννων θα έχει χρόνο να αποφασίσει για το μέλλον του.





TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ