ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Πόντου: "Ο Χάρρυ Κλυνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία"

Απόλλων Πόντου: "Ο Χάρρυ Κλυνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία"

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του Απόλλωνα Πόντου από την απώλεια του Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών και εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλειά του.

Τον χαμό ενός εκ των σπουδαιότερων μελών της θρηνεί η οικογένεια του Απόλλωνα Πόντου. Ο Χάρρυ Κλυνν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών και όπως σημείωσε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της, περνάει στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης.

Η ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς θρηνεί την απώλεια του σπουδαιότερου, εκ των σπουδαιοτέρων μελών της, τον πολυτάλαντο και πολυσχιδή κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο Χάρυ Κλυνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο και χαρισματική δημιουργικότητα, πολύτιμη διαρκή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης.

Η εξαιρετικά γόνιμη θητεία του, ως Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ανήγαγε στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων, ως τον κύριο αναμορφωτή της ομάδας μας. Επιπλέον, με το υποδειγματικό ήθος της φιλαθλητικής πολιτείας του κατέστησε τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, Απόλλωνα όλων των Ποντίων και Απόλλωνα όλων των Ελλήνων σε όλη τη γή.

Ενώνουμε τη βαθιά μας λύπη για τον χαμό του, με όλους τους Απολλωνιστές αλλά και με όλη την Ελλάδα, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του, με τη βεβαιότητα πως παραμένει αθάνατος και συνεχίζει και εμπνέει αέναα με το τεράστιο και πολύπλευρο καλλιτεχνικό και φιλαθλητικό έργο του".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ