ΑΡΗΣ

Αποκατάσταση για Πουλίδο

Αποκατάσταση για Πουλίδο
Άρης ομαδική

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μην μετρήσει η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής Βοσκάκης στον Πουλίδο μετά από την λήξη του παιχνιδιού στην Βέροια.

Αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μην μετρήσει η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής Βοσκάκης στον Πουλίδο μετά από την λήξη του παιχνιδιού στην Βέροια είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Ατού της στην όλη της προσπάθεια θα είναι η χρήση του βίντεο όσον αφορά την δεύτερη κίτρινη που ισοδυναμούσε με κόκκινη στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή από την Ένωση Ρεθύμνου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σκοπεύει να περάσει στην αντεπίθεση και να ζητήσει την αποκατάσταση της αδικίας μέσα από το βίντεο και να μην ισχύσει η δεύτερη κίτρινη και κατ΄ επέκταση της αποβολής του ώστε να δώσει το παρών κανονικά στον παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για τον λόγο αυτό και ήδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης ώστε να δράσουν προς αυτή την γραμμή μέσα στα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ