ΑΡΗΣ

Άλλαξε πρόσωπο με τον Μιλίνκοβιτς

Άλλαξε πρόσωπο με τον Μιλίνκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μπορεί να ξεκίνησε μουδιασμένα στον πάγκο του Άρη όμως στα τελευταία τρία παιχνίδια οι κίτρινοι δείχνουν σημάδια βελτίωσης

Η φετινή σεζόν είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Άρη, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοικητικό, με τους ανθρώπους της διοίκησης να ποντάρουν σε πολλά "λαχεία" έτσι ώστε να κρατήσουν ζωντανή μία ομάδα που κουβαλά στις πλάτες της χρέη προηγούμενων ετών.

Το ξεκίνημα ήταν κακό και παραλίγο να τινάξει στον αέρα ολόκληρη την προσπάθεια που έγινε τους τελευταίους μήνες. Η απομάκρυνση του Χατζηνικολάου και η συμφωνία με τον Μιλίνκοβιτς, ωστόσο, άλλαξε την εικόνα των κίτρινων που πλέον έχουν ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Μιλώντας με αριθμούς το πρώτο πράγμα που βελτιώθηκε αφορά την αμυντική συμπεριφορά του Άρη. Στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχθηκε έξι γκολ, ενώ στα πέντε που κάθεται στον πάγκο ο Μιλίκοβιτς έχει δεχθεί μόλις τέσσερα (στο πρωτάθλημα πάντα).

Ειδικά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει δεχθεί μόλις ένα μετρώντας συνολικά μία ισοπαλία και δυο σερί νίκες (εκτός έδρας και οι δυο).

Ο Άρης μπορεί να μην εντυπωσιάζει και να έχει πολλά νεκρά διαστήματα (ο Μιλίνκοβιτς άλλωστε άφησε αιχμές για την φυσική κατάσταση της ομάδας), παρόλα αυτά έχει "επενδύσει" πάνω στην ψυχολογία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, παίρνοντας το καλύτερο δυνατό, που ήταν χαμένοι το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ουντότζι είναι φυσικά το πρώτο και καλύτερο παράδειγμα. Στα πέντε ματς με τον Μιλίνκοβιτς στον πάγκο έχει πετύχει τρία τέρματα (παρότι δεν είναι φορ), τα δυο εκ των οποίων χάρισαν τη νίκη στον Άρη.

Κομβικό το επόμενο ματς

Το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά στο Κλεάνθης Βικελίδης θα κρίνει πολλά για τη φετινή ομάδα του Άρη. Σε περίπτωση που κερδίσει ξεφεύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις, κερδίζει χρόνο και... ρίχνει κρυφές ματιές για πεντάδα.

Βέβαια ο Άρης έχει να παλέψει και με τις απουσίες που πλέον έγιναν πολλές μετά τις τρεις(!) κόκκινες κάρτες στην αναμέτρηση με την Βέροια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ