ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Πληρώσαμε πολύ ακριβά τη νίκη"

Μιλίνκοβιτς: "Πληρώσαμε πολύ ακριβά τη νίκη"

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς χαρακτήρισε... φάρμακο τη νίκη του Άρη στη Βέροια ενώ έκανε λόγο για κακή διαιτησία αναφορικά με τις τρεις κόκκινες κάρτες που αντίκρυσε η ομάδα του.

«Ο Άρης έδωσε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ήταν μια νίκη φάρμακο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο.

Όλοι πλέον είμαστε χαρούμενοι και να περιμένουμε πιο καλές μέρες. Σήμερα πήραμε την νίκη, όμως την πληρώσαμε πολύ ακριβά με τρεις κόκκινες.

Πιστεύω ότι όλοι βγάζετε τα συμπεράσματα σας, η πίεση σήμερα δεν ήρθε από τη Βέροια. Το συμπέρασμα μου είναι ότι είχαμε μια κακή διαιτησία», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "κιτρίνων".

Για τον τρόπο που «έστησε» την ομάδα του είπε: «Η Βέροια έπαιζε με μακρινές μπαλιές, και κέρδισε πολλά φάουλ, εκ των οποίων ο Άρης δεν έκανε τα μισά. Περιμέναμε να παίξει έτσι η Βέροια, προετοιμαστήκαμε γι αυτό και βγήκε στο γήπεδο.

Θα ήθελα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι δε μπορούσαμε για λόγους που είδατε κι εσείς. Θέλαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας. Δεν παίξαμε σκληρά, αλλά δε μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε και τη μπάλα με τόσες διακοπές».

Για τη ψυχολογία των παικτών μετά από το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι. Κάτι παρόμοιο έγινε και στη Ξάνθη και σίγουρα νιώθουν ότι αδικείται η προσπάθεια τους. Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Άρης είχε τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ δεν είναι σκληρή ομάδα».

Για τις αναγκαστικές απουσίες με τον Πλατανιά λόγω των τριών κόκκινων καρτών υπογράμμισε: «Θα βρούμε λύση στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Άρης έχει 30 παίκτες και μέσα στη βδομάδα θα δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα».

Για το τι έχει αλλάξει στον Άρη σημείωσε: «Τα παιδιά στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα και ότι μπορούν να παλεύουν. Είναι κάτι καινούριο και κάτι θετικό, όμως βλέπουμε μπροστά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ