ΑΡΗΣ

Έκρηξη Ηλιάδη για Βοσκάκη

Έκρηξη Ηλιάδη για Βοσκάκη
Ηλιάδης Άρης WWW.MEGAPRESS.GR

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δεν άντεξε στο ημίχρονο και μετά την λήξη του παιχνιδιού στην Βέροια και εξέφρασε τα παράπονά του στον διαιτητή Βοσκάκη για τις αποφάσεις του.

Οι αποφάσεις του διαιτητή Βοσκάκη έφερε την έκρηξη του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, στο ημίχρονο και μετά την λήξη του παιχνιδιού στην Βέροια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θέλησε και στο ημίχρονο να του εκφράσει τα παράπονά του για τις αποφάσεις του όπως και μετά την λήξη με αφορμή τις τρεις αποβολές του σε Οικονομόπουλο, Αγκάνθο και Πουλίδο.

Ο Ηλιάδης είχε βρεθεί και πριν από τη σέντρα στα αποδυτήρια του Άρη όπου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε μία κίνηση που αποδείχθηκε ευεργετική στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο ημίχρονο βρέθηκε και πάλι στα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί όμως έντονα στους διαιτητές λέγοντάς τους: «Αυτό που γίνεται σήμερα είναι ανεπίτρεπτο. Σεβαστείτε τον κόσμο του Άρη».

Κι όσο για μετά του παιχνιδιού ο Ηλιάδης εξέφρασε τα έντονα παράπονα του στον Βεροιώτη Καραμελίδη τονίζοντάς του: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο Ζόραν Λόντσαρ, μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε μετά την λήξη για την αποβολή του Πουλίδο: «Ο Πουλίδο άπλωσε το χέρι ως αρχηγός του είπε συγχαρητήρια και του έδειξε κόκκινη. Προφανώς το πήρε αρνητικά, αλλά δεν ήταν έτσι».

Κι αν ο Ηλίας Σταυρόπουλος δεν θέλησε να πει κάτι για την διαιτησία ο Σαλόζε Ουντότζι υποστήριξε: «Ήταν λίγο περίεργο το σημερινό ματς. Έγιναν κάποια περίεργα πράγματα αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το δεύτερο γκολ – νίκης που σημείωσε ο Νιγηριανός δήλωσε: «Είμαι τυχερός και είμαι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή αλλά είναι θέμα της ομάδας. Πάντα θέλω να σκοράρω και πάντα το έχω στο μυαλό μου.

Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είμαστε ομάδα. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια, στόχος να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να τα δώσουμε όλα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ