ΑΕΚ

Από την Τετάρτη (12/6) τα εισιτήρια με Άρη

Από την Τετάρτη (12/6) τα εισιτήρια με Άρη

Μετά από ενέργειες του Ανδρέα Δημητρέλου, η ΑΕΚ ξεπέρασε το πρόβλημα με τα εισιτήρια και από την Τετάρτη (12/6) θα τεθούν προς κυκλοφορία για τον κόσμο.

Μπορεί η ΑΕΚ να πέρασε το μεγάλο εμπόδιο της αδειοδότησης μέσα στον Αύγουστο, αλλά ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, με αποτέλεσμα να πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μια από αυτές είναι και το σφράγισμα των εισιτηρίων, καθώς η ΑΕΚ χρωστάει ακόμα στην εφορία (περιμένει ευνοϊκό διακανονισμό) και σχεδόν σε κάθε ματς πρέπει να γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να μην μείνει ο κόσμος έξω από το γήπεδο.

Καθάρισε ο Δημητρέλος

Κάτι τέτοιο πήγε να γίνει και για το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (16/9) στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έπρεπε να εξασφαλίσει ένα ποσό προκειμένου να το δώσει στην εφορία για να σφραγίσει τα εισιτήρια. Αρχικά υπήρξε ένα πρόβλημα με την Citibank που είχε μπλοκάρει έσοδα της ομάδας.

Τελικά, το πρωί της Δευτέρας και έπειτα από διαπραγματεύσεις, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κατάφερε να αποδεσμεύσει μέρος των καταθέσεων της ΠΑΕ. Εν συνεχεία μετέβη στην Εφορία, όπου ήρθε σε συμφωνία για την καταβολή ποσού προκειμένου να εξασφαλίσει την συγκατάθεση της ΦΑΕΕ για την σφράγιση των εισιτηρίων.

Μετά και την ολοκλήρωση του ζητήματος, η ΠΑΕ θα τυπώσει τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη, θα σφραγιστούν το πρωί της Τετάρτης και την ίδια μέρα θα τεθούν στην κυκλοφορία. Φυσικά, όπως έχουμε αναφέρει και για το συγκεκριμένο θέμα, όλα αυτά μπορεί να αποτελέσουν παρελθόν σε λίγες μέρες, εάν ο Δημήτρης Βιντιάδης πάρει την μεγάλη απόφαση. Μέχρι τότε, υπομονή...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ