ΑΕΚ

Προπονήθηκαν κανονικά Λαγός και Παυλής

Προπονήθηκαν κανονικά Λαγός και Παυλής
Παυλής, Λαγός INTIME SPORTS

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βαγγέλη Βλάχο, καθώς στην προπόνηση της Δευτέρας (10/9) είδε τους Παναγιώτη Λαγό και Μιχάλη Παυλή να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης. Φιλικό την Τρίτη (11/9) με την U-20.

Ενόψει του αγώνα με τον Άρη στον ΟΑΚΑ (16/9-20:30-NS), o τεχνικός της ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς του Λαγού και του Παυλή. Τελικά στην σημερινή προπόνηση και οι δύο παίκτες πήραν κανονικά μέρος και έφυγε ένα σημαντικό βάρος για τον Βαγγέλη Βλάχο.

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας θα σιγουρευτεί η ετοιμότητα τους για το Κυριακάτικο ματς. Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Έλληνας τεχνικός, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του πλην των διεθνών Κατίδη, Μπουγαΐδη, Παπαδημητρίου, Γροντή και Φούντα.

Φιλικό με Κάτω των 20

Στο μεταξύ, μετά και το νικηφόρο φιλικό της Ένωσης με τον Λεβαδειακό, ο Βαγγέλης Βλάχος θέλει να κρατήσει την επιθετική του γραμμή σε φόρμα και για αυτό το λόγο, την Τρίτη (11/9) το απόγευμα στις 18.30 θα διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων U-20. Το πρωί της ίδιας μέρας θα διεξαχθεί η προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ