ΑΕΚ

Ο χρόνος και ο κίνδυνος προσφυγών πιέζει ΑΕΚ και Βιντιάδη

Ο χρόνος και ο κίνδυνος προσφυγών πιέζει ΑΕΚ και Βιντιάδη
INTIME SPORTS

Μπορεί τα νέα που "διαρρέουν" μέσα από τα Σπάτα, να είναι αισιόδοξα σχετικά με την υπόθεση του Βιντιάδη και τις κινήσεις που κάνεις ο Έλληνας εφοπλιστής, αλλά η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ παραμένει τραγική και πλέον οι δόσεις προς ποδοσφαιριστές έφτασαν και δίπλωσαν με αποτέλεσμα η λέξη... προσφυγή, να αιωρείται πάνω από τα Σπάτα

Δεν είναι πλέον κρυφό πως στα Σπάτα μετράνε τις μέρες και τις ώρες, προκειμένου να ακούσουν από τον Δημήτρη Βιντιάδη και τον συνεργάτη του Κιθ Χάρις, το "YES" για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες είναι αισιόδοξες, τα βήματα γίνονται σταθερά και πλέον όχι από έναν άνθρωπο αλλά από αρκετές "πηγές" εκτός και εντός Σπάτων, υπάρχει η εκτίμηση πως θα υπάρξει αίσιο τέλος. Αυτό εύχονται όλοι στην Ένωση, από τους υπαλλήλους μέχρι τον κόσμο που ονειρεύεται επιτέλους την αλλαγή σελίδας και την επιστροφή στα στάνταρ της ΑΕΚ, τον πρωταθλητισμό.

Από το "ευχόμαστε και πιστεύουμε" όμως μέχρι την θετική έκβαση της υπόθεσης, υπάρχουν ακόμα κάποιες μέρες που θα χρειαστεί υπομονή από όλους και δυστυχώς για ορισμένους ποδοσφαιριστές (με το δίκιο τους) βρίσκονται στα όρια τους και τα τηλέφωνα στα Σπάτα χτυπάνε συνέχεια, αλλά η απάντηση είναι ίδια: "λίγο υπομονή".

Επτά πρώην (έχουν κάνει) θα κάνουν προσφυγή

Μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει - σκέφτονται να κάνουν προσφυγή, είναι επτά και δεν αποκλείεται να ξεπεράσουμε αυτόν τον αριθμό. Συγκεκριμένα μιλάμε για τους Καφές (έκανε), Βάργκας (έκανε), Σάχα (έκανε), Μαντούκα (σκέφτεται), Γιάχιτς (σκέφτεται), Γκέντσογλου (σκέφτεται), Μανωλάς (σκέφτεται).

Σε όλους οφείλονται δόσεις από διακανονισμούς τους οποίους υπέγραψαν οι παίκτες προκειμένου η ΑΕΚ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Κάποιοι έχουν να πάρουν δόσεις από διακανονισμούς... διακανονισμών.

Τα ποσά είναι σίγουρα μικρά, όταν μιλάμε για δόσεις 30 και 40 χιλιάρικων, αλλά αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει ούτε για δείγμα, μετά την κατάθεση των χρημάτων από τους λογαριασμούς της προς την εφορία.

Η διοίκηση κάνει κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια έσοδα αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, ειδικά με την παράλληλη προσπάθεια που γίνεται για να σφραγιστούν τα εισιτήρια με τον Άρη, με αποτέλεσμα όλοι οι ποδοσφαιριστές να ακούνε για ακόμα μια φορά για "υπομονή" και "λίγο χρόνο". Το θετικό στην όλη υπόθεση, είναι πως από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, υπάρχει κατανόηση και δείχνουν να θέλουν να βοηθήσουν, αλλά ο χρόνος δυστυχώς δεν είναι σύμμαχος της ΑΕΚ και κάποιο μπορεί να μην αντέξουν.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι για ακόμα μια φορά στο απροχώρητο και όλοι πλέον ευελπιστούν στην γρήγορη είσοδο του Βιντιάδη προκειμένου να μπει "ένα πάτος στο βαρέλι" όπως έχει σχολιαστεί σε κύκλους του ίδιου του Έλληνα εφοπλιστή για "να ξεκινήσει η αναδόμηση στην ομάδα". Τα Σπάτα το γνωρίζουν καλά, το ίδιο και ο Βιντιάδης, πως δεν υπάρχει πολυτέλεια του χρόνου...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ