EURO

Απειλεί να φύγει από την εθνική Ισπανίας ο Πέδρο

Απειλεί να φύγει από την εθνική Ισπανίας ο Πέδρο

Ο Πέδρο Ροντρίγκεθ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι μετρά ελάχιστα λεπτά συμμετοχής με τη "φούρια ρόχα", υποστηρίζοντας πως του είναι δύσκολο να είναι στην αποστολή χωρίς να παίζει.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην εθνική Ισπανίας μετά τις δηλώσεις του Πέδρο Ροντρίγκεθ. Ο άσος της Τσέλσι δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα από τα δύο πρώτα ματς ομίλου της "φούρια ρόχα" (πέρασε στο 82' της αναμέτρησης με την Τσεχία, στη θέση του Νολίτο), στην τελική φάση του Euro 2016 κι εξέφρασε με άκομψο τρόπο τη δυσαρέσκειά του, υποστηρίζοντας πως του είναι δύσκολο να παραμείνει στην αποστολή, απλά για να βρίσκεται σε αυτή.

"Είχα άλλες προσδοκίες όταν έφθασα εδώ και δεν είναι αυτό που περίμενα. Το να αναλάβω αυτόν τον ρόλο, για μένα ήταν δύσκολο. Εάν δεν έχω συνέχεια, μου φαίνεται δύσκολο να συνεχίσω να είμαι μέρος της ομάδας και να έρχομαι να είμαι απλά για να είμαι με τους συμπαίκτες μου", υποστήριξε ο Πέδρο.

Στην Ισπανία έχει ξεκινήσει συζήτηση για το εάν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, πρέπει να κρατήσει στην αποστολή τον Πέδρο μετά τις επίμαχες δηλώσεις του, ή οφείλει να τον διώξει από αυτήν.

Special Offers από τα ξεχωριστά footshirts, τα μπλουζάκια που παίζουν άλλη μπάλα!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ