ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Aπάντηση Π. Κόκκαλη στον Βγενόπουλο

Aπάντηση Π. Κόκκαλη στον Βγενόπουλο
Κόκκαλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Π. Κόκκαλης απάντησε, με επίσημη δήλωση, στην "επίθεση" που δέχθηκε από τον Α. Βγενόπουλο

Aναλυτικά η δήλωση:
" Χαιρετίζω τη νεοσύστατη "Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση" όπως και κάθε φίλαθλη προσπάθεια, που έχει στόχο την δημοκρατική λειτουργία των συλλόγων όπως την έχει καθιερώσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Εύχομαι να επιτύχει τους στόχους της και στα εκατό του χρόνια ο Παναθηναϊκός να είναι ενωμένος ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον ελληνικό αθλητισμό.

Όσο για μένα προσωπικά, όλοι γνωρίζουν ότι διαχειρίζομαι με απόλυτο σεβασμό τα χρήματα της οικογένειάς μου και του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της Ελλάδας, τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ επί 13 χρόνια και έχω τη δυνατότητα να εκφράζω έμπρακτα ευγνωμοσύνη στον πατέρα μου που με έκανε Ολυμπιακό".

Λεντέσμα: "Τελευταία μου ευκαιρία"

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του "λύκου":

" Πάλεψα πολύ για να κάνω το άλμα να έρθω στην Ευρώπη και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι είμαι καλά εδώ και το ίδιο και η οικογένειά μου. Θέλω να αγωνιστώ στο Champions League. Θα ήθελα να επιστρέψω, όμως και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι με χρειάζεται. Είναι δύσκολο να επιστρέψω αυτή τη στιγμή στη Σαν Λορέντζο, αλλά με τιμά το ενδιαφέρον της.

Δεν εξαρτάται από εμένα το εάν θα επιστρέψω, αφού έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Δύσκολο να επιστρέψω. Είμαι 29 ετών και θέλω να θριαμβεύσω στην Ευρώπη. Πάλεψα για να κάνω αυτό το άλμα. Είναι η τελευταία ευκαιρία μου για να κάνω καριέρα σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο

".

*Με πρόστιμο 8.500 ευρώ τιμωρήθηκε από το πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός, για τα υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ