ΑΕΚ

Απαντήσεις από Μελισσανίδη

Απαντήσεις από Μελισσανίδη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραθέσει την Πέμπτη (20/11) συνέντευξη Τύπου με θέμα τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει το μεσημέρι της Πέμπτης (20/11, 12:00) στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου στα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί ο ηγέτης της Ένωσης.

Θυμίζουμε ότι από την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει εμπλέξει το όνομα του Μελισσανίδη με την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο. Μάλιστα σήμερα κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα για όσα υποστήριξε στο ΔΣ της Super League, την ώρα που η κλήση του "Τίγρη" ακυρώθηκε.

Όπως αναφέραμε, όλο αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη, γι' αυτό και η αυριανή συνέντευξή του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

"Την Πέμπτη 20/11 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ