ΜΙΛΑΝ

Αντζελότι:”Υπάρχει χώρος για τον Ρονάλντο”

Αντζελότι:”Υπάρχει χώρος για τον Ρονάλντο”
Αντζελότι

Καταλογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε σε συνέντευξη του ο προπονητής της Μίλαν Κάρλο Αντζελότι

Η Μίλαν ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Ίντερ αλλά θα παραταχθεί χωρίς τον Βραζιλιάνο άσσο Ρονάλντο. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην πατρίδα του για να ανακάμψει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, και δεν τον έχει αφήσει να αγωνιστεί σχεδόν όλη την σεζόν.
“Ο Ρονάλντο δεν είναι καλά τελικά, αλλά ελπίζουμε ότι μετά τις δυο Ιανουαρίου θα τον έχουμε πίσω στην ομάδα μας απολύτως υγιή”, είπε ο Αντζελότι για τον Βραζιλιάνο.

Σίγουρα το 2007 ήταν μια σπουδαία χρονιά για τους “Ροσονέρι” με τον Ιταλό προπονητή να θυμάται τις καλές στιγμές, και να ζητάει από τους παίκτες του την νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ.

“Ήταν μια σπουδαία χρονιά αυτή που μας πέρασε και το ξέρουν όλοι, θα φροντίσουμε έτσι ώστε και το 2008 να έχει ανάλογες επιτυχίες με τις περσινές, τώρα όμως το μυαλό μας πρέπει να είναι στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ίντερ, πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα κερδίζοντας το παιχνίδι”.



Ο Αντζελότι μίλησε και για το ταξίδι στην Ιαπωνία για το Κύπελλο Συλλόγων, όπως και για το γεγονός ότι η Ίντερ για άλλη μια χρονιά έχει ξεφύγει στην κορυφή της βαθμολογίας.

“Νομίζω ότι η αλλαγή της ώρας στην Ιαπωνία δεν μας επηρέασε πολύ, μιας και είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Πιστεύω ότι η νίκη επί της Μπόκα μπορεί να αποδειχθεί σαν οδηγός και για το Κυριακάτικο Ντέρμπι, αν κερδίσουμε τότε θα πλησιάσουμε την Ίντερ, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα”.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ