ΜΙΛΑΝ

"Ροσονέρο" ο Στεντάρντο;

"Ροσονέρο" ο Στεντάρντο;
στενταρντο

Πολύ κοντά στην Μίλαν βρίσκεται ο αμυντικός της Λάτσιο, Γουλιέλμο Στεντάρντο σύμφωνα με την "Il Messaggero"

"Όταν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει", λέει ο λαός και αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Στεντάρντο που μετά τις διαφωνίες με την Λάτσιο και με τον Ντέλιο Ρόσι, είναι ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου από το Ολίμπικο.
Ο αμυντικός των "λατσιάλι" έχει απειλήσει μάλιστα να αποκαλύψει τους λόγους που έχουν δημιουργηθεί τα προβλήματα, κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Στο μεταξύ ο ατζέντης του Στεντάρντο, Βάλτερ Βίο, ψάχνει να βρει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του πελάτη του για τον Ιανουάριο, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον, μεταξύ αυτών η Βέρντερ Βρέμης, η Σπάρτακ Μόσχας και η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, τις τελευταίες ώρες η Μίλαν έχει μπει γερά στο κόλπο τη απόκτησης του αμυντικού και είναι το φαβορί πλέον για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Οι "ροσονέρι" μάλιστα έχουν ένα πολύ σημαντικό ατού σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές αφού θα δώσουν ως αντάλλαγμα στην Λάτσιο τον Ντάριο Σίμιτς και έτσι δεν θα αναγκάσουν τους "αετούς της Ρώμης" να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του Στεντάρντο, με δεδομένο βέβαια και τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο Ντέλιο Ρόσι στην άμυνα.






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ