ΜΙΛΑΝ

Κακά:"Μικρός ονειρευόμουν να παίξω στην Ρεάλ"

Κακά:"Μικρός ονειρευόμουν να παίξω στην Ρεάλ"
κακα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Μίλαν Κακά δηλώνει ότι μικρός είχε σαν όνειρο να παίξει μια μέρα στην Ρεάλ

Ο Κακά έκανε δηλώσεις εχθές στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων και αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός είχε σαν όνειρο να παίξει στην Ρεάλ, επίσης αναφέρθηκε και στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.
“Με συγχωρείτε αλλά δεν σκέφτομαι πως είμαι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή, ίσως να είμαι μέσα στους τέσσερις με πέντε καλύτερους αλλά όχι κάτι περισσότερο”, ξεκίνησε ο Κακά.

Παραμένοντας ψύχραιμος σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, ο ίδιος πάντως το διαψεύδει κατηγορηματικά.

“Ειλικρινά το έχω πει πολλές φορές, δεν έχω σκοπό να αφήσω την Μίλαν και να πάω σε κάποιο άλλο κλαμπ, έχω δεθεί με την ομάδα και με τον κόσμο της οπότε πιστεύω θα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Αλλά να σας πω κάτι; στο μέλλον δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, δεν υπονοώ κάτι αν το καταλάβατε έτσι πάντως”.

“Να σας αποκαλύψω πάντως ότι σαν παιδί ονειρευόμουν να παίξω κάποια μέρα στην Ρεάλ, δεν εννοώ ότι θέλω να φύγω από την ομάδα μου για να πάω εκεί, απλά ήταν ένα παιδικό όνειρο”

, είπε με νόημα ο Βραζιλιάνος.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ