ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Το κλειδί για να πάμε τελικό είναι να παίξουμε καλύτερη άμυνα"

Αντσελότι: "Το κλειδί για να πάμε τελικό είναι να παίξουμε καλύτερη άμυνα"
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σίτι στο Έτιχαντ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε παράπονα από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η Ρεάλ στο Έτιχαντ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πιστεύει στην ανατροπή αρκεί η ομάδα του να αμυνθεί καλύτερα απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας στη ρεβάνς του Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ βίωσε αρκετές εφιαλτικές στιγμές στο Έτιχαντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι που έμοιαζε κάπου κάπου διαστημική, ωστόσο έμεινε όρθια με τα τρία γκολ που βρήκε από τους Μπενζεμά και Βινίσιους και ελπίζει στη ρεβάνς παρά την ήττα με 4-3.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παίξει καλύτερη άμυνα όπως ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι στο φινάλε του ματς:

"Φεύγουμε από το γήπεδο με ένα όχι καλό αποτέλεσμα αφού δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, δεν αμυνθήκαμε καλά. Είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ανατραπεί στη ρεβάνς αν και έχουμε απέναντί μας μία πολύ δυνατή ομάδα. Το κλειδί για να πάμε στον τελικό είναι να αμυνθούμε καλύτερα.

Δεν μπορείς να καλύψεις περιοχή με τέσσερις παίκτες, θα πρέπει να βοηθήσει και ένας μέσος, χάθηκαν πολλές μάχες σε όλες τις γραμμές και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Τώρα περιμένουμε τη μαγεία του Μπερναμπέου", τόνισε με δηλώσεις του ο Αντσελότι ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Champions League, και πρόσθεσε:

"Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά, το άσχημο είναι πως δεχτήκαμε τέσσερα γκολ το ωραίο είναι πως βάλαμε τρία γκολ. Αν κατακτήσουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο θα γιορτάσουμε και αυτό θα μας βοηθήσει σίγουρα για τη ρεβάνς με την Σίτι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ