ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Στο Μπερναμπέου με τον κόσμο μας τη νίκη-πρόκριση"

Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης | 27 Απριλίου 2022
Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης | 27 Απριλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ υποστήριξε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα στην Ισπανία για τη νίκη-πρόκριση.

Σύνθημα πρόκρισης από τον Καρίμ Μπενζεμά παρά την ήττα της ομάδας του με 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι με τον Γάλλο στράικρ που πέτυχε δύο γκολ να σημειώνει πως αν και δύσκολο η ομάδα του θα τα δώσει ολα για να πάρει την πρόκριση.

Αρχικά είπε:

"Τώρα πάμε στο Μπερναμπέου και θα χρειαστούμε όσο ποτέ τους οπαδούς μας για να κάνουμε κάτι μαγικό, που είναι νίκη- πρόκριση".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Μία ήττα δεν είναι ποτέ καλή γιατί είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το Champions League. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν καταθέτουμε ποτέ τα όπλα, είμαστε όλοι μαζί εκεί μέχρι το τέλος".

Ενώ για την εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα υποστήριξε:

"Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι αν δεν χτυπήσεις πέναλτι, δεν θα χάσεις ποτέ πέναλτι. Αυτό είναι ψυχική αυτοπεποίθηση και αυτό είναι όλο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου... οπότε το κάνω και έχει καλά αποτελέσματα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ