ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Θέλουμε να βγούμε από την κρίση"!

Αντσελότι: "Θέλουμε να βγούμε από την κρίση"!
Αντσελότι-Μίλαν

Την επιθυμία της Μίλαν να βγει από την αγωνιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει, εξέφρασε ο Κ.Αντσελότι

Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, το δίδυμο Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι έδωσε "ψήφο εμπιστοσύνης" στον 49χρονο τεχνικό, παρά την ήττα με 2-0 από τη Τζένοα την περασμένη Κυριακή, με τον "Καρλίτο" να προσπαθεί από την πλευρά του να ρίξει τους τόνους ενόψει της αναμέτρησης με την Ζυρίχη το βράδυ της Πέμπτης, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.
"Πλένεις τα βρώμικα ρούχα που έχεις στο σπίτι σου και όχι στο κέντρο της πόλης", τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (17/9) ο Κάρλο Αντσελότι, και συνέχισε:

"Φυσικά και μιλάμε για ευαίσθητη κατάσταση, όμως οι παίκτες θέλουν να ξεφύγουν από την κρίση, ενώ και ο σύλλογος αντιμετωπίζει το ζήτημα με προσοχή και σοβαρότητα".


Κληθείς να σχολιάσει το επικείμενο ματς του Κυπέλλου UEFA, όπου οι Ροναλντίνιο και Σεβτσένκο αναμένεται να δώσουν κανονικά το "παρών", ο τεχνικός των Μιλανέζων, άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται για μία διοργάνωση που μπορεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες του.

"Μας στενοχωρεί που δεν παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός ο χρόνος αποτελεί κάθαρση για εμάς. Το Κύπελλο UEFA αποτελεί δευτερεύων στόχο, όμως αν συνεχίσουμε μέχρι τον ερχόμενο Μάη σε αυτή τη διοργάνωση, η ιδέα του τελικού είναι ενδιαφέρουσα και θα είναι ένα επιπλέον ερέθισμα".







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ