ΜΙΛΑΝ

"Nυχτοπερπατήματα" για Ροναλντίνιο!

"Nυχτοπερπατήματα" για Ροναλντίνιο!
Ροναλντίνιο-Βραζιλία

Την αποκάλυψη ότι λίγες ώρες μετά το 0-0 της Βραζιλίας με τη Βολιβία, ο Ροναλντίνιο γλεντούσε μέχρι πρωίας σε "πριβέ" πάρτι, έκανε λατινοαμερικανικό ΜΜΕ

Όπως αποκάλυψε σήμερα (16/9) η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Agencia Estado", ο άσος των "ροσονέρι", μαζί με άλλους παίκτες της "σελεσάο", πήρε μέρος σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε βίλα στην Τζακαρεπάγκουα, λίγες ώρες μετά το απογοητευτικό 0-0 της Βραζιλίας με την Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον παίκτη να μην φαίνεται καθόλου... στενοχωρημένος από το ατυχές αποτέλεσμα.
Τουναντίον, όπως αναφέρει το λατινοαμερικανικό πρακτορείο, ο Ροναλντίνιο χόρευε, τραγουδούσε και φλέρταρε με αιθέριες υπάρξεις που έδωσαν το παρών στο πάρτι, ενώ έφυγε από την πολυτελέστατη έπαυλη τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να σημειωθεί ότι το πάρτι αυτό ήταν "πριβέ", και προκειμένου να αποφευχθούν "διαρροές", είχε απαγορευτεί σε όσους επιθυμούσαν να πάρουν μέρος, να έχουν μαζί τους τσάντες και κινητά!

"Ξόδεψα 90 ευρώ για να πάω στο στάδιο με την οικογένειά μοηυ και να δω εκείνο το απαίσιο παιχνίδι, και αυτοί μετά από τέτοια απόδοση, γιόρταζαν. Αυτό είναι ντροπή", τόνισε στο πρακτορείο "Agencia Estado" ο ιδιοκτήτης ενός κοντινού στη βίλα εστιατορίου, ο οποίος επιβεβαίωσε την παρουσία του Ροναλντίνιο στο πάρτι.





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ