ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Ντι Μαρία ζήτησε μεταγραφή"

Αντσελότι: "Ο Ντι Μαρία ζήτησε μεταγραφή"

Ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι οι Ντι Μαρία και Κεντίρα αρνήθηκαν να ανανεώσουν με τη Ρεάλ, με τον Αργεντίνο να ζητάει μάλιστα από τους "μερένγκες" να τον παραχωρήσουν.

"Ο Ντι Μαρία απέρριψε την πρόταση ανανέωσης και ζήτησε να πουληθεί", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός την παραμονή του δεύτερου τελικού για το ισπανικό Σούπερ Καπ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και συνέχισε:

"Είναι δεμένος με τη Ρεάλ μέχρι το φινάλε των μεταγραφών. Εκείνος ζήτησε να φύγει, θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα σε μένα και το σύλλογο για αυτή την κατάσταση.

Είναι ένα θέμα που πρέπει να το επιλύσει ο ποδοσφαιριστής, εάν δεν γίνει έτσι τότε θα συνεχίσει να δουλεύει με την ομάδα χωρίς προβλήματα".

Όσον αφορά στην περίπτωση του Σάμι Κεντίρα, ο οποίος και αυτός αρνήθηκε πρόταση των Μαδριλένων για να επεκτείνει το συμβόλαιό του (εκπνέει τον Ιούνιο του 2015), ο "Καρλέτο" απάντησε:

"Η περίπτωση του Κεντίρα είναι λίγο διαφορετική σε σύγκριση με εκείνη του Ντι Μαρία. Έχει έναν χρόνο συμβολαίου ακόμα και απέρριψε την πρόταση για ανανέωση αλλά δεν ζήτησε να φύγει από την ομάδα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ