ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Μέχρι το 80' κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, μας τρόμαξε το γκολ του Φαλκάο"

Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια του Ρεάλ - Ράγιο Βαγεκάνο
Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια του Ρεάλ - Ράγιο Βαγεκάνο © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της Ρεάλ στο ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο, τονίζοντας ότι μέχρι το 80ο λεπτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του. Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι το γκολ του Φαλκάο ανησύχησε τους "μερένγκες".

Η Ρεάλ αν και φαινόταν να είχε καθαρίσει την αναμέτρηση με τη Ράγιο Βαγεκάνο (2-1) από το πρώτο μέρος, καθώς μέχρι το 34' είχε το προβάδισμα με 2-0, χάρη στα γκολ των Κρόος και Μπενζεμά, οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, επιδιώκοντας την ισοφάριση.

Ο Ιταλός κόουτς, μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα παραδέχθηκε ότι το γκολ του Φαλκάο στο 75', ανησύχησε τον πάγκο των "μερένγκες", ενώ υποστήριξε ότι μέχρι το 80' η εικόνα των παικτών του ήταν υποδειγματική.

"Είδα μία ομάδα που έπαιξε πολύ καλά για 80 λεπτά, είχαμε πολλές ευκαιρίες, χρειαζόμασταν ακόμα ένα γκολ για να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Το τρίτο γκολ δεν ήρθε ποτέ και όταν δεχθήκαμε εμείς για 10 λεπτά φοβόμασταν. Υποφέραμε.

Πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα, αυτά τα δέκα λεπτά ταλαιπωρίας και τα 80 στα οποία παίξαμε πολύ καλά και όλες τις ευκαιρίες που χάσαμε. Είναι σπάνιο ο Μπενζεμά να αστοχεί σε τέτοιες φάσεις, αν και έχει σκόραρε το δεύτερο γκολ. Είμαι χαρούμενος, η Ράγιο είναι μια ομάδα που παίζει καλά. Μέχρι το 80' ήταν το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ