LA LIGA

Ρεάλ - Ράγιο Βαγεκάνο 2-1: Δεν το "κουνάνε" από την κορυφή οι μερένγκες

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το γκολ του Κρόος απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το γκολ του Κρόος απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ είναι ασταμάτητη και με σκόρερ τους Τόνι Κρόος και Καρίμ Μπενζεμά επιβλήθηκε 2-1 της Ράγιο Βαγεκάνο και παρέμεινε στην κορυφή της La Liga.

Η Ρεάλ δεν το "κουνάει" από την κορυφή της La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνεχίζει τα καλά αποτελέσματα, καθώς υπέταξε με 2-1 τη Ράγιο Βαγεκάνο για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, χάρη στα γκολ των Τόνι Κρόος και Καρίμ Μπενζεμά. Ο Φαλκάο σημείωσε το γκολ των φιλοξενούμενων.

Οι "μερένκες" βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν ο Κρόος σούταρε για το 1-0 στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Βινίσιους μοίρασε ωραία στον Ασένσιο, ο οποίος έκανε την παράλληλη, με τον Γερμανό διεθνή να μπαίνει σαν σίφουνας στην περιοχή και να σουτάρει με τη μία με το δεξί από το ύψος του πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Μπενζεμά έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους με ωραίο πλασέ, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά του Νταβίντ Αλάμπα στο 34'. Το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, με την ομάδα του Αντσελότι να δημιουργεί μεγάλες φάσεις στο δεύτερο μέρος με Βινίσιους, Μπενζεμά και Ασένσιο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν επίσης, τεράστια ευκαιρία να μειώσουν στο 75', με το σουτ του Μπεμπέ εντός περιοχής να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Κουρτουά.

Δύο λεπτό μετά, ο Φαλκάο, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 69', έκανε αυτό που δεν μπόρεσε ο Μπεμπέ. Επανέφερε τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο παιχνίδι, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 με κεφαλιά, έπειτα από ασίστ του Άλβαρο Γκαρσία, αφού μπάλα κόντραρε προηγουμένως στον Αλάμπα. Στο 91' οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Κρος να διώχνει σωτήρια στη γραμμή την προβολή του Κατένα και σε δεύτερο χρόνο ο Κουρτουά απέκρουσε, παραχωρώντας κόρνερ, με το τελικό σκορ να παραμένει 2-1.

Ρεάλ: Κουρτουά, Αλάμπα, Καρβαχάλ (90+3' Νάτσο), Μιλιτάο, Μεντί, Καζεμίρο, Κρόος, Καμαβινγκά, Ασένσιο (83' Βάθκεθ), Μπενζεμά (83' Αζάρ), Βινίσιους

Ράγιο Βαγεκάνο: Ντιμιτριέβσκι, Κατένα, Γκαρσία, Σάβελιτς, Ίβαν, Αλβάρο Γκαρσία, Κομεσάνα, Βαλεντίν, Ντέκα
(69' Φαλκάο, 81' Πόθο), Τρέχο (60' Λόπεθ), Παλαθόν (Μπέμπε)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ